zoekt een

Agoog/verpleegkundige niveau 4 Gebied 8, Woensel Noord A

Maak het verschil
Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste woonbegeleider voor 32-36 uur per week (af te stemmen in overleg). Je komt werken in het noorden van de stad, Woensel Noord- Ontginning, Acht- Aanschot. Het team is een samenstelling van verschillende disciplines; agogen, verpleegkundigen, helpende, ervaringsdeskundige.

Met ons kantoor op de Klerklaan als uitvalsbasis weten we elkaar op een laagdrempelige manier te vinden.

Wat zijn jouw taken?
Als Verpleegkundige GGZ/GGZ Agoog werk je met een eigen caseload. Je kijkt samen met de cliënt naar alle levensgebieden waar hij of zij ondersteuning bij nodig heeft.

Maar je kunt natuurlijk ook onverwachte situaties tegenkomen waarin gevraagd wordt om adequaat te handelen. Dit vraagt een stuk flexibiliteit en creativiteit. Je werkt samen met verschillende disciplines. Daarom is het gewenst dat je makkelijk contact legt en onderhoudt. Het is van belang dat je initiatiefrijk en ondernemend bent. Binnen je functie heb je een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid.

Jouw toekomstige werkplek en team
We beschikken over een kleinschalige BW (begeleid wonen) en begeleiden daarnaast cliënten ambulant binnen de wijk. De cliënten wonen in één van onze 32 appartementen in een reguliere flat -tussen reguliere bewoners-, in stadsdeel Woensel. Wij zien onze cliënten, met een psychische kwetsbaarheid, op afspraak in hun eigen appartement waarnaast zij ook gebruik kunnen maken van 24uurs bereikbaarheid.

Daarnaast begeleiden wij ook ambulante cliënten in de wijk. Onze werkwijze is gebaseerd op herstel ondersteunende zorg. Onze visie en begeleiding richt zich op het bevorderen van zelfredzaamheid en (woon)vaardigheden op alle levensgebieden aan de hand van een ondersteuningsplan.

Onze werktijden liggen tussen 8.00 en 22.00. Met incidenteel een dienst in het weekend.

Jouw achtergrond
Jij...

  • Kunt zelfstandig werken binnen teamverband;
  • Kunt medeverantwoording dragen voor het team en de voorkomende werkzaamheden;
  • Kunt oplossingsgericht denken en communiceren;
  • Beschikt over humor en relativeringsvermogen;
  • Kunt meebewegen met de veranderingen in de zorg.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 45: minimaal € 2451 maximaal € 3863 op basis van 36 uur.  
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Hanneke Godschalk teamleider op 06-17704976.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 1 mei 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur