zoekt een

Teamleider Nestor

Maak het verschil
Ben jij de teamleider die leiding wil geven aan een professioneel multidisciplinair team voor de behandeling van cliënten met psychiatrische problematiek voortkomend uit een neurologisch lijden?

Je bent enthousiast, inspirerend, daadkrachtig en hebt oog voor de ontwikkeling van het team. Je spreekt het team aan op hun eigenaarschap, versterkt het teamproces en bevordert de samenwerking binnen het multidisciplinaire team. Je signaleert en intervenieert tijdig en effectief. Verder ga je contacten aan en onderhoud je contact met interne samenwerkingspartners om de dienstverlening (kwantiteit en kwaliteit) optimaal te laten verlopen. Je ziet erop toe dat de veiligheid van medewerkers en cliënten wordt gewaarborgd en gefaciliteerd. Daarnaast zie je erop toe dat de waarden en normen van GGzE geïntegreerd worden in de uitvoering van de werkzaamheden en bespreekt afwijkingen met de teams en de Manager Eenheid.

Jouw toekomstige werkplek en team
Op onze afdeling worden cliënten opgenomen waarbij (vermoedelijk) sprake is van verworven hersenschade in combinatie met psychiatrische en/of gedragsproblemen. Denk daarbij aan diverse vormen van dementie, syndroom van Korsakov, Ziekte van Huntington, status na reanimatie, CVA of andere vormen van NAH. De opname afdeling heeft 11 bedden en richt zich vooral op stabilisatie, diagnostiek en kortdurend behandeling. Gezien er vaak een combinatie met somatische problematiek is die in de behandeling interfereert met het psychiatrisch beeld, bestaat de behandelstaf uit een multidisciplinair team waarin zowel psychiatrische als somatische kennis aanwezig is. Vervolg heeft 25 bedden waar vervolgbehandeling geboden wordt in een multidisciplinair team. De afdeling Neuropsychiatrie Vervolg is een leerafdeling voor MBO- en HBO-verpleegkundige stagiaires en HBO Sociaal Work stagiaires.

Jouw achtergrond
Je hebt ervaring in de zorg en beschikt over een aanvullende managementopleiding. De functie vereist een HBO-opleiding. Sociale vaardigheden zijn vereist voor het coachen en begeleiden van de toegewezen teams gericht op de versterking van de professionele kwaliteit en van teamprestaties m.b.t. de te bieden zorg- en/of dienstverlening. Je bent vaardig in het creëren van draagvlak, weet divergerende belangen te managen en conflictsituaties adequaat en tactvol op te lossen en waar nodig besluitvaardig in te grijpen. Tevens kun je projecten leiden die te maken hebben met veranderingsprocessen in de zorg. Continu verbeteren is een van de doelstellingen binnen GGzE ondersteunt door de lean methodiek.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 55/60: minimaal € 3.076 maximaal € 5.335 op basis van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Ellen Jacobs - van den Biggelaar (manager) via telefoonnummer +31651632908, of via de mail ellen.jacobs@ggze.nl of met Coen van Dijk (teamleider) via telefoonnummer +31610924421, of via de mail coen.van.dijk@ggze.nl.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 14 mei 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 28 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Fysiotherapeut

Tilburg
Fulltime
Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg