zoekt een

Psychiater Divisie Intensieve en Forensische Behandeling

Maak het verschil
Je bent als psychiater inzetbaar op een afdeling binnen intensieve en forensische behandeling. De keuze voor de afdeling is -mede- afhankelijk van jouw ervaring en interessegebied. Je diagnosticeert, behandelt en begeleidt cliënten. Daarin werk je als specialist nauw samen met de regiebehandelaar / behandelcoördinator van de afdelingen. Daarnaast kun je veel leren van de andere disciplines; wij werken nooit solistisch, maar staan samen voor goede zorg.

Je superviseert arts-assistenten van de opleiding tot psychiater en doet bereikbaarheidsdienst als klinisch achterwacht. Tevens neem je waar voor collega’s van andere zorgprogramma’s binnen Intensieve Behandeling en/of De Woenselse Poort.
Jouw toekomstige werkplek en team
De Woenselse Poort is onderdeel van het concern GGzE. We behandelen zo’n 250 cliënten klinisch en ongeveer 400 cliënten ambulant. Ruim 375 medewerkers ondersteunen hen vanuit diverse locaties op Landgoed de Grote Beek. De forensische afdelingen zijn gegroepeerd aan de noordkant van het terrein. De Woenselse Poort behandelt cliënten in veiligheid. Naast de behandeling van de psychiatrische aandoening, staat veiligheid centraal: veiligheid van onze medewerkers én van onze cliënten. Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar. Door te investeren in een veilige behandelomgeving leveren we een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving. In ons denken en doen laten we ons leiden door het gedachtegoed van Planetree: we bieden  mensgerichte zorg aan onze cliënten en hebben oog en oor voor het welzijn van onze medewerkers.

Jouw achtergrond
Binnen GGzE zijn wij op zoek naar een besluitvaardige en enthousiaste psychiater die zich wil ontwikkelen in- of ervaring opdoen met - de psychiatrie of de combinatie somatiek en psychiatrie. Wij werken met multidisciplinaire teams waarbij er gewerkt wordt volgens het biopsychosociaal model. Een dynamisch geheel en erg gericht op samenwerking binnen de teams om zodoende tot een goede behandeling voor de cliënt te komen. Persoonlijk leiderschap is nodig hierin en daaraan wordt binnen de divisie Intensieve en Forensische Behandeling ruimte gegeven. Hieronder vallen de forensische psychiatrische kliniek De Woenselse Poort, de Kliniek Intensieve Behandeling, afdeling de Long Care en polikliniek De Omslag. Wij zijn specifiek op zoek naar een psychiater die wil werken in een setting waar het gaat om de balans tussen behandelen en veiligheid. Er wordt veel aan wetenschappelijk onderzoek en innovatie gedaan, maar ook hierin willen wij verder groeien.

Verder ben je een enthousiaste psychiater ingeschreven in het BIG-register. Je vindt het belangrijk om goede zorg te leveren aan cliënten binnen de psychiatrie en houdt van samenwerken binnen een multidisciplinair team. Je hebt belangstelling en affiniteit met deze doelgroep. Persoonlijke ontwikkeling op meerdere gebieden wordt sterk gestimuleerd. Graag gaan wij een gesprek met je aan om te bekijken waar jij kansen en mogelijkheden ziet om jouw kennis te delen met ons en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal AMS: minimaal €6050 - maximaal €10376 op basis van 36 uur.  
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met met Coy Koopal (Geneesheer Directeur Forensische Zorg) via telefoonnummer 06-51081475 of Julia Leong (Specialist Behandelzorg) 06-58719712.

Kennismaken
Altijd al willen weten wat het werken binnen de Forensische psychiatrie inhoudt? Dan is de kennismakingsavond 'Werken op het grensvlak' van De Woenselse Poort op maandagavond 15 april 2024 een interessant evenement. Graag maken wij kennis met jou en vertellen we je met trots wat we binnen dit organisatieonderdeel doen en wat de baanmogelijkheden zijn.

Deze avond kun je in gesprek gaan met medewerkers van verschillende afdelingen. Kom meer te weten over onder andere onze doelgroepen, behandelingen en activiteiten. Ben jij ook benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen en ben je (bijna-vanaf 4e leerjaar) in het bezit van een zorgdiploma? Dan maken we graag kennis met jou! De avond is van 18:00 uur tot 21:00 uur in het Badlab, gelegen aan de Dr. Poletlaan 72a. 

Graag ontvangen wij jouw aanmelding via: jill.wullems@dewoenselsepoort.nl. Vermeld hierin: jouw naam en de richting van studie die je hebt gevolgd/volgt.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 27 mei 2024

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur