zoekt een

Klinisch psycholoog afdeling Nestor ambulant

Maak het verschil
Als Klinisch Psycholoog heb je een belangrijke rol in de zorgverlening voor onze brede en groeiende groep cliënten én in de inhoudelijke ontwikkeling van de eenheid Nestor. Binnen deze eenheid biedt je zorg aan cliënten met gerontopsychiatrische en/of neuropsychiatrische problematiek.

 • Je draagt als behandelaar zorg voor specialistische diagnostiek en behandeling aan een brede doelgroep cliënten
 • Je voert in breed multidisciplinair verband regie over het behandelplan van de aan jou toegewezen cliënten
 • Je doet consultaties voor zowel interne als externe partijen
 • Je draagt bij aan het opleiden van onder meer psychologen in opleiding (PIOG, GIOP, GIOS) en/of AIOS
 • Je kunt (afhankelijk van je persoonlijke affiniteit) ingezet worden voor overstijgende taken op gebied van beleid en/of onderzoek

Jouw toekomstige werkplek en team
Je bent breed inzetbaar binnen Nestor ambulant, met focus op de zorglijn Gerontopsychiatrie. Daar zie je een brede doelgroep ouderen met complexe psychiatrische problematiek, zoals angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, LVB of ASS. Bij Nestor staan kwaliteit van zorg en werkplezier hoog in het vaandel. Je treft er een deskundige groep collega’s die uit gaat van mogelijkheden en gelijkwaardige samenwerking.

Jouw achtergrond

 • Je bent BIG-geregistreerd Klinisch Psycholoog/psychotherapeut.
 • Je hebt affiniteit met de ouderenpsychiatrie. Ervaring met de doelgroep is geen must.
 • Je hebt zin in een afwisselende functie, waarin je cliëntenzorg kunt combineren met overstijgende taken op gebied van opleiden, inhoudelijke ontwikkeling, beleid en/of innovatie.
 • Je ben een teamplayer, communicatief sterk en flexibel
 • Je wilt met een positieve insteek bouwen aan de toekomst in een dynamisch en afwisselend werkveld.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 70/75: bij schaal 70 minimaal €4785 - maximaal €7419 en bij schaal 75 minimaal €5722 - maximaal €8903 op basis van 36 uur.  
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Esther Hoogenhout (inhoudelijk manager en klinisch neuropsycholoog bereikbaar op maandag t/m donderdag op 06-53267899) of Charlotte Broers (klinisch psycholoog, bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag op 06-20524424).

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 28 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Fysiotherapeut

Tilburg
Fulltime
Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg