zoekt een

GZ-Psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog - TRTC

Maak het verschil
Wil jij jezelf verder kunnen ontwikkelen binnen een professionele werkomgeving met cliënten waarbij sprake is van complexe traumaproblematiek? Dan kan het TRTC wellicht de plek voor jou zijn.

Je bent onderdeel van het multi-disciplinair team en werkt samen met onder meer psychiaters, verbaal therapeuten, vaktherapeuten, casemanagers en vrijwilligers. Je psychologische en psychotherapeutische kennis en vaardigheden zet je vooral in in de individuele contacten. Inzet in groepen en een bijdrage leveren aan de Therapeutische Gemeenschap wordt wel op prijs gesteld. Daarnaast krijg je afhankelijk van je ervaring ook een rol als regiebehandelaar waarbij je overzicht houdt over consultatie en behandeltrajecten van cliënten en weet je de verschillende therapieonderdelen met elkaar te verbinden.

Het tegemoetkomen aan belangrijke basisbehoeften van de cliënt zoals het ervaren van écht contact, veiligheid én realistische grenzen is een voorwaarde om tot verandering te komen. Je kunt je eigen autonomie behouden bij cliënten die een sterk emotioneel appel kunnen doen. Samen met de cliënt werk je toe aan het leggen van verbindingen, zowel intern als extern.

Jouw toekomstige werkplek en team
GGzE TRTC (Top Referent TraumaCentrum) is een ambulant specialistisch centrum dat zich toelegt op diagnostiek en behandeling van volwassenen met complexe chronische traumatisering, vaak gepaard gaand met hechtingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. De behandeling binnen TRTC wordt vormgegeven vanuit een ambulante therapeutische gemeenschap voor en door cliënten waarbij de behandeling steeds multidisciplinair plaatsvindt. De behandeling wordt continue bijgesteld volgens evidence-based en best-practice kennis in samenspraak met onze cliënten.  Psychotherapie vanuit verschillende referentiekaders maakt onderdeel uit van de multidisciplinaire, multimodale behandeling. De behandeling is erop gericht dat cliënten de gevolgen van de traumatische ervaringen beter kunnen hanteren. Het doel is dat ze beter kunnen functioneren en de kwaliteit van hun leven en die van de personen in hun directe omgeving verbetert. Cliëntenparticipatie, het combineren van een groepsbehandeling met een individuele behandeling en e-health binnen een therapeutische gemeenschap, en het betrekken van het systeem van de cliënt zijn belangrijke speerpunten.

Meer informatie over het TRTC: TRTC info filmpje: TRTC info filmpje Nederlandse versie - YouTube

Jouw achtergrond
Wij zoeken een GZ-Psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog met voldoende bagage om specialistische traumabehandelingen uit te voeren binnen een multidisciplinair team. Ervaring met complexe traumatisering (vooral complexe PTSS en dissociatieve stoornissen) is zeer wenselijk, evenals ervaring met EMDR, werken met imaginatie, stoelentechnieken, imaginaire exposure of NET.

Je bent een GZ-Psycholoog, Psychotherapeut , Klinisch Psycholoog met een BIG-registratie. Verder ben je enthousiast en vind je het prettig om in een multidisciplinair team te werken. Je bent iemand die in staat is om intensief samen te werken en die de samenwerking ook actief opzoekt en stimuleert. We verwachten dat je op een betrokken en transparante manier participeert in intervisies en teamoverleggen.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat voor GZ-psycholoog FWG 65, Psychotherapeut FWG 70 of   Klinische psycholoog FWG 75 (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring), min €4108 - max €8903 op basis van 36 uur. 
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Heb je nog vragen over de functie van regiebehandelaar binnen het TRTC? Neem dan contact op met Caro Goudriaan (Manager bedrijfsvoering Select | Centraal) te bereiken via telefoonnummer 06-10557088.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur