zoekt een

Klinisch psycholoog | Psychotherapeut| Gebiedsteams GGzE

Maak het verschil
Als klinisch psycholoog bij GGzE ben je een sleutelfiguur in het behandelproces van onze cliënten. Je bevindt je in het hart van een multidisciplinair team waarin je jouw expertise en visie inzet om cliënten op hun unieke pad naar herstel te ondersteunen. Dit doe je in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met een multidisciplinair team en andere netwerkpartners. Je betrokkenheid strekt verder dan alleen de behandeling van symptomen; je gaat in op het volledige verhaal van de cliënt en werkt mee aan het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Bovendien speel je een actieve rol in het voortdurend verbeteren van onze zorg dit kan zowel betrekking hebben op kwaliteit als op procesverbeteringen. Binnen GGzE is ruimte voor (wetenschappelijk) onderzoek bespreekbaar.
Je werkt ook samen met andere professionals en externe partners om de best mogelijke zorg te bieden. Dit benadrukt het belang van samenwerking en netwerkvorming.
GGzE staat open voor jouw leiderschapsontwikkeling, zo kun je kartrekker zijn van projecten met verschillende thema’s, waaronder trans diagnostisch werken, kennisontwikkeling en innovatieve netwerken.

Wanneer je ervaring hebt met complexe problematiek, zoals ernstige psychiatrische aandoeningen en geïntegreerde complexe behandelingen, wordt dit als een waardevolle eigenschap beschouwd.
Daarnaast is het hebben van specialistische kennis van bijvoorbeeld autisme, persoonlijkheidsproblematiek en psychose ook een pre.

De functie van Klinisch psycholoog:

 • Je bent regiebehandelaar, voert vanuit die rol regie over de behandeling van cliënten en geeft waar nodig inhoudelijk sturing aan het verpleegkundig en agogisch team. 
 • Je voert intakegesprekken met cliënten en hun naasten en evalueert hun behoeften en doelen.
 • Je stelt behandelplannen op in samenwerking met de cliënt, diens naasten en het multidisciplinaire team en evalueert deze behandelplannen.
 • Je biedt individuele en groepstherapieën aan, waarbij je evidence-based methoden toepast om het herstel van de cliënt in zijn of haar eigen omgeving te bevorderen. Waar evidence-based methoden niet beschikbaar of passend zijn, ben je in staat verder te kijken en bestaande protocollen te personaliseren en aan te passen.
 • Middels jouw professionele en persoonlijke vaardigheden, zoals kennis en een goed ontwikkeld empathisch vermogen, kijk je verder dan alleen de symptomen van de cliënt, heb je aandacht voor diens hele levensverhaal en integreer je dit alles tot een gericht behandelplan. 
 • Je neemt actief deel aan het verbeteren van onze zorg, zowel binnen als buiten de gebiedsteams.
 • Deelnemen aan relevante projecten of leiden van relevante projecten.

Jouw impact
Wil jij een belangrijke rol spelen in de evolutie van de geestelijke gezondheidszorg? Dan krijg je nu de kans om samen met collega's het verschil te maken. Dichtbij de mensen waar het om draait. Als professional en als pionier. Je maakt niet alleen impact op het leven van de cliënt, je doet het ook voor de mensen rondom de cliënt. Jouw kennis, inzicht en passie zijn essentieel om gebiedsgericht werken te laten slagen. Stap in en lever een waardevolle bijdrage aan een zorg die meer lokaal, persoonlijk en vanuit eigen kracht is georganiseerd. 

Maak het verschil en bouw aan ‘De zorg van de toekomst’.

Vacatures:
Op dit moment hebben wij vacatures voor deze functie in de volgende gebiedsteams:
- Gebied 1: behandelteam
- Gebied 2: behandelteam
- Gebied 3: behandelteam (24-36 uur)
- Gebied 4: behandelteam 
- Gebied 5: behandelteam
- Gebied 6: behandelteam
- TRTC: behandelteam
- VIBE: behandelteam

Voor meer informatie over de gebiedsteams, kijk op onze Website.

Indien je voorkeur hebt voor een specifiek gebiedsteam, maak dit dan kenbaar in je sollicitatie.

Jouw toekomstige werkplek en team
GGzE gaat voor specialistische zorg, dichterbij huis!

Jouw toekomstige werkplek
De uitdagingen in de geestelijke gezondheidszorg zijn groot. Daarom zet GGzE in 2023 een stap naar voren. We willen als GGzE dichterbij de cliënten staan en dus gaan we het gesprek thuis of gewoon in de buurt aan; middenin de vertrouwde omgeving.

Het doel? De zorg voor de meest kwetsbare mensen dichterbij huis organiseren. En niet kijken naar diagnoses of verschillen, maar naar de kwaliteit van leven. En dat vanuit dezelfde zorgvuldigheid, professionaliteit en kwaliteit van zorg die wij bieden.

Samenwerking is de sleutel tot succes
Om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen, werken we intensief samen met onze netwerkpartners. Zoals huisartsen, welzijnsorganisaties, politie en woningcorporaties. Maar juist ook het netwerk van cliënten krijgt een essentiële rol in de weg naar herstel. Denk aan familie, vrienden, buren of verenigingen. Want echt herstel vindt plaats op eigen kracht, midden in de vertrouwde omgeving en met de juiste mensen om je heen.

Lokale gebiedsteams
We gaan werken vanuit acht lokale gebiedsteams en één centraal team. Eind 2023 voegen collega’s van de hoofdlocaties zich bij hun collega's die al lokaal actief zijn; verdeeld over de acht gebiedsteams. Daarmee vervallen de verschillende “loketten” en is gespecialiseerde ggz zorg georganiseerd in de woonomgeving van de cliënt.

Jouw achtergrond
Als klinisch psycholoog / psychotherapeut binnen de gebiedsteams ben je een essentieel onderdeel van het multidisciplinaire team. Vanuit specialistische kennis en passie over je vakgebied bevorder je de psychische gezondheid van onze cliënten in hun eigen omgeving. Je gelooft in een persoonsgerichte benadering en bent in staat om sterke werkrelaties aan te gaan met cliënten en hun naasten, ongeacht de complexiteit van hun uitdagingen. Samen met je team bouw je aan de beste behandeling en zorg voor onze cliënten.

 • Je bent een BIG-geregistreerde klinisch psycholoog en psychotherapeut.
 • Je toont grote betrokkenheid en passie in het werken met onze doelgroep.
 • Je hanteert een persoonsgerichte benadering en kan omgaan met de complexiteit van onze doelgroep.
 • Je werkt actief mee binnen het multidisciplinaire team en neemt een kartrekkersrol in.
 • Je neemt deel aan intervisies en teamoverleggen, waarbij je helpt bij het ontwikkelen en uitdragen van onze visie.
 • Je hebt de capaciteiten om GZ-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog en / of psychotherapeut te begeleiden en te superviseren.
 • Herken jij je hierin en wil je meebouwen aan de zorg van de toekomst? Solliciteer dan en maak een verschil in het leven van onze cliënten.

Ons aanbod
Salaris
Bij GGzE bieden we een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring en conform de CAO van de ggz. Voor deze functie betreft dat schaal 75: met minimaal € 5.722 tot maximaal € 8.903 uitgaande van 36 uur.

Arbeidsvoorwaarden
Maar dat is nog niet alles! We zorgen voor een aantrekkelijk pakket aan voordelen, waaronder een eindejaarsuitkering (een volledige 13e maand), vakantiegeld en uitstekende pensioenvoorwaarden.

Jouw groei
We geloven in de kracht van ontwikkeling en groei. Daarom zetten we ons in voor de ontwikkeling van je carrière en persoonlijke groei, door tijd, geld en aandacht beschikbaar te stellen. Bij ons heb jij de regie in handen.

Extra voordelen
Om je werk leven leuker en gezonder te maken, bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan het fietsplan.

Wat de functie nog meer biedt

 • Je speelt een cruciale rol in het leven van onze cliënten.
 • Je past jouw talenten en vaardigheden toe in de vertrouwde omgeving van onze cliënten, waarmee je bijdraagt aan deze nieuwe en innovatieve manier van werken.
 • Je ontvangt een werktelefoon en werklaptop.

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is continu bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Caro Goudriaan via telefoonnummer 06-10557088.  

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

GGzE hanteert standaard een maximale responstijd van vijf dagen, na sollicitatie op deze functie krijg je hiervan een mail. Deze functie valt onder de lokale gebiedsteams en bestaat uit acht locaties. Wij willen de selectie zorgvuldig en gezamenlijk afstemmen, waardoor het proces helaas langer dan gebruikelijk zal zijn, namelijk tot 14 dagen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur