zoekt een

GZ-psycholoog | Gebiedsteams GGzE

Maak het verschil
Bij GGzE zetten we ons niet alleen in voor de vermindering van klachten, maar richten we ons ook op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze cliënten. Als GZ-psycholoog ben je regiebehandelaar van een aantal cliënten en werk je nauw samen met zorgcoördinatoren. Je hebt een breed en divers takenpakket, waarbij je niet alleen werkt aan de diagnose en behandeling van cliënten, maar ook bijdraagt aan de inhoudelijke doorontwikkeling van de gebiedsteams en de deskundigheidsbevordering van je collega's.

De functie van GZ-psycholoog:

 • Je voert intakegesprekken en kan in aanvulling daarop waar nodig (psycho-)diagnostisch onderzoek aanvragen en verrichten ten behoeve van diagnose en indicatiestelling bij cliënten.
 • Je bent regiebehandelaar en stuurt de behandeling en begeleiding aan. Ook ben je inzetbaar als zorgcoördinator.
 • Je werkt multidisciplinair samen met andere professionals, zoals psychiaters, klinisch psychologen en verpleegkundig specialisten.
 • Je diagnosticeert en behandelt cliënten binnen een multidisciplinair team en in hun eigen omgeving.
 • Je ondersteunt de gebiedsteams bij het behandelen van cliënten en draagt bij aan de professionele groei van je collega’s.
 • Je voert consultaties uit voor zowel interne als externe partijen.
 • Je draagt bij aan scholing en deskundigheidsbevordering binnen de teams.
 • Bij ons krijg je de ruimte en ondersteuning om je expertise in te zetten en je professionele groei voort te zetten. Wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze missie om uitmuntende zorg te bieden.

Jouw impact
Wil jij een belangrijke rol spelen in de evolutie van de geestelijke gezondheidszorg? Dan krijg je nu de kans om samen met collega's het verschil te maken. Dichtbij de mensen waar het om draait. Als professional en als pionier. Je maakt niet alleen impact op het leven van de cliënt, je doet het ook voor de mensen rondom de cliënt. Jouw kennis, inzicht en passie zijn essentieel om gebiedsgerichtwerken te laten slagen. Stap in en lever een waardevolle bijdrage aan een zorg die meer lokaal, persoonlijk en vanuit eigen kracht is georganiseerd.

Maak het verschil en bouw aan ‘De zorg van de toekomst’.

Vacatures:
Op dit moment hebben wij vacatures van deze functie in de volgende gebiedsteams:
- Gebied 1: behandelteam
- Gebied 2: behandelteam
- Gebied 4: behandelteam (24 - 36 uur)
- Gebied 5: behandelteam
- Gebied 6: behandelteam
- Gebied 8: behandelteam
- TRTC: behandelteam

Voor meer informatie over de gebiedsteams, kijk op onze Website.

Indien je voorkeur hebt voor een specifiek gebiedsteam, maak dit dan kenbaar in je sollicitatie.

Jouw toekomstige werkplek en team
GGzE gaat voor specialistische zorg, dichterbij huis!

Jouw toekomstige werkplek
De uitdagingen in de geestelijke gezondheidszorg zijn groot. Daarom zet GGzE in 2023 een stap naar voren. We willen als GGzE dichterbij de cliënten staan en dus gaan we het gesprek thuis of gewoon in de buurt aan; middenin de vertrouwde omgeving.

Het doel? De zorg voor de meest kwetsbare mensen dichterbij huis organiseren. En niet kijken naar diagnoses of verschillen, maar naar de kwaliteit van leven. En dat vanuit dezelfde zorgvuldigheid, professionaliteit en kwaliteit van zorg die wij bieden.

Samenwerking is de sleutel tot succes
Om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen, werken we intensief samen met onze netwerkpartners. Zoals huisartsen, welzijnsorganisaties, politie en woningcorporaties. Maar juist ook het netwerk van cliënten krijgt een essentiële rol in de weg naar herstel. Denk aan familie, vrienden, buren of verenigingen. Want echt herstel vindt plaats op eigen kracht, midden in de vertrouwde omgeving en met de juiste mensen om je heen.

Lokale gebiedsteams
We gaan werken vanuit acht lokale gebiedsteams en één centraal team. Eind 2023 voegen collega’s van de hoofdlocaties zich bij hun collega's die al lokaal actief zijn; verdeeld over de acht gebiedsteams. Daarmee vervallen de verschillende “loketten” en is gespecialiseerde ggz zorg georganiseerd in de woonomgeving van de cliënt.

Jouw achtergrond
Ben jij een GZ-psycholoog die door middel van onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding de psychische gezondheidstoestand en het herstelproces van de cliënten optimaal bevordert? En wil je daarnaast bijdragen aan de deskundigheidsbevordering binnen de gebiedsteams? Dan zoeken wij jou!

Als GZ-psycholoog binnen de gebiedsteams krijg je de kans om zowel met cliënten als met het netwerk en samenwerkingspartners te werken.

 • BIG-registratie als GZ-psycholoog.
 • Ervaring met onze doelgroep is een pré.
 • Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel, stressbestendig en houdt van een uitdaging.
 • Je wil bouwen aan onze nieuwe werkwijze en de beste zorg dichtbij huis leveren.
 • Je bent contactueel en communicatief sterk ontwikkeld.
 • Herken jij je hierin en wil je meebouwen aan de zorg van de toekomst? Solliciteer dan en maak een verschil in het leven van onze cliënten.

Ons aanbod
Salaris
Bij GGzE bieden we een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring en conform de CAO van de ggz. Voor deze functie betreft dat schaal 65: met minimaal € 4108 tot maximaal € 6264 op basis van een 36-urige werkweek. 

Arbeidsvoorwaarden
Maar dat is nog niet alles! We zorgen voor een aantrekkelijk pakket aan voordelen, waaronder een eindejaarsuitkering (een volledige 13e maand), vakantiegeld en uitstekende pensioenvoorwaarden.

Jouw groei
We geloven in de kracht van ontwikkeling en groei. Daarom zetten we ons in voor de ontwikkeling van je carrière en persoonlijke groei door tijd, geld en aandacht beschikbaar te stellen. Bij ons heb jij de regie in handen.

Extra voordelen
Om je werk leven leuker en gezonder te maken, bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan het fietsplan. 

Wat de functie nog meer biedt

 • Je speelt een cruciale rol in het leven van onze cliënten.
 • Je past jouw talenten en vaardigheden toe in de vertrouwde omgeving van onze cliënten, waarmee je bijdraagt aan deze nieuwe en innovatieve manier van werken.
 • Je ontwikkelt samenwerkingsvaardigheden door te werken met netwerkpartners, naasten en cliënten.
 • Je ontvangt een werktelefoon en werklaptop.

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Marleen Drijvers via telefoonnummer 06-82800983 of met Caro Goudriaans via telefoonnummer 06-10557088.  

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

GGzE hanteert standaard een maximale responstijd van vijf dagen, na sollicitatie op deze functie krijg je hiervan een mail. Deze functie valt onder de lokale gebiedsteams en bestaat uit acht locaties. Wij willen de selectie zorgvuldig en gezamenlijk afstemmen, waardoor het proces helaas langer dan gebruikelijk zal zijn, namelijk tot 14 dagen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verpleegkundige oproep VIN - Tilburg

Tilburg
50 - Oproep / flex uur