zoekt een

GZ-psycholoog, de Wederik

Maak het verschil
Als GZ-psycholoog bij de Wederik, de crisisopnameafdeling voor jeugd binnen GGzE, ben je mee verantwoordelijk om met het behandelteam uit te zoeken waarom een jongere en diens omgeving in crisis zijn geraakt, hoe ze weer kunnen stabiliseren en tot ontwikkeling kunnen komen.

Je doet consultaties voor zowel interne als externe partijen en draagt bij aan scholing en deskundigheidsbevordering van het team en collega's binnen de eenheid. Je denkt mee en draagt bij aan de doorontwikkeling van de Wederik naar een HIC-afdeling voor jongeren en hun omgeving.

Jouw toekomstige werkplek en team
De Wederik is een crisisafdeling binnen de Eenheid Kind en Jeugd. Binnen de eenheid wordt een brede waaier aan diagnostiek en behandeling geboden aan kinderen, jongeren tussen 0 en 23 jaar en hun omgeving. Je werkt in een multidisciplinair team (met agogen, verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist en psychiater) en hebt regelmatig contact met collega's uit de andere behandelteams binnen de eenheid en de bredere organisatie.

We werken met jongeren van 12 tot 21 jaar, en hun omgeving, met (een vermoeden van) psychiatrische of ernstige psychosociale problemen, in vaak zeer complexe situaties, waarbij sprake is van zowel internaliserende- als externaliserende problematiek.  Jongeren kunnen zowel vrijwillig als gedwongen worden opgenomen.  Op de afdeling is plaats voor 8 jongeren. Een opname is van korte duur, dus elk dag is anders.

Jouw achtergrond
Jij...

 • bent een BIG-geregistreerde GZ-Psycholoog met bij voorkeur ervaring op het gebied van acute psychiatrie of crisiszorg;
  werkt graag samen met jongeren en hun omgeving, en hebt kennis en kunde op het gebied van zowel psychiatrie, pedagogiek als systeemdynamieken;
 • bent flexibel en stressbestendig, houdt van uitdagingen en staat stevig in je schoenen;
 • staat open voor feedback en bent niet bang om dit te geven;
 • kunt oplossingsgericht denken en communiceren en durft kritisch te zijn;
 • beschouwt het als een uitdaging om loyaliteit, verschillende belangen, proces en inhoud zorgvuldig te bewaken, op zowel individueel cliëntniveau, als het systeem, als binnen het multidisciplinair team;
 • bent contactueel en communicatief sterk ontwikkeld, hebt plezier om met anderen samen te werken en wilt met een positieve insteek bouwen aan de toekomst in een dynamisch en afwisselend werkveld. 
 • Een systeemtherapeutische opleiding en ervaring is een absolute meerwaarde.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 65 (of hoger, afhankelijk van opleiding en ervaring): minimaal €4108 - maximaal €7419 op basis van 36 uur.  
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Jody den Otter, verpleegkundig specialist binnen de Wederik, via telefoonnummer 0620417345 (op maandag, dinsdag en vrijdag bereikbaar). 

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
Dichterbij

Psychiater Nijmegen / Eindhoven

Nijmegen
8 - 36 uur
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur