zoekt een

Klinisch psycholoog/ psychotherapeut VIBE

Maak het verschil
Als klinisch psycholoog/psychotherapeut bij GGzE ben je een sleutelfiguur in het behandelproces van onze cliënten. Je bevindt je in het hart van een multidisciplinair team waarin je jouw expertise en visie inzet om cliënten op hun unieke pad naar herstel te ondersteunen. Dit doe je in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met een multidisciplinair team en andere netwerkpartners. Je betrokkenheid strekt verder dan alleen de behandeling van symptomen; je gaat in op het volledige verhaal van de cliënt en werkt mee aan het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Bovendien speel je een actieve rol in het voortdurend verbeteren van onze zorg.

De functie van Klinisch psycholoog:

 • Je bent regiebehandelaar, voert vanuit die rol regie over de behandeling van cliënten en geeft waar nodig inhoudelijk sturing aan het verpleegkundig en agogisch team.
 • Je voert intakegesprekken met cliënten en hun naasten en evalueert hun behoeften en doelen.
 • Je stelt behandelplannen op in samenwerking met de cliënt, diens naasten en het multidisciplinaire team en evalueert deze behandelplannen.
 • Je biedt individuele en groepstherapieën aan, waarbij je evidence-based methoden toepast om het herstel van de cliënt in zijn of haar eigen omgeving te bevorderen. Waar evidence-based methoden niet beschikbaar of passend zijn, ben je in staat verder te kijken en bestaande protocollen te personaliseren en aan te passen.
 • Met jouw professionele en persoonlijke vaardigheden, zoals kennis en een goed ontwikkeld empathisch vermogen, kijk je verder dan alleen de symptomen van de cliënt, heb je aandacht voor diens hele levensverhaal en integreer je dit alles tot een gericht behandelplan.
 • Je neemt actief deel aan het verbeteren van onze zorg.
 • Als je dat wenst kun je binnen GGzE deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek, ondergebracht in één van onze drie aan diverse universiteiten verbonden onderzoekslijnen.

Jouw toekomstige werkplek en team
Het VIP-team is onderdeel van centrum VIBE (=Vroege Interventie Buitengewone Ervaringen) GGzE en biedt hulp aan mensen met een eerste psychose. Het is een TOP-GGZ gecertificeerd Team. Het VIP-team helpt cliënten hun klachten de baas te worden en ondersteunt hen op alle levensgebieden. Een eerste psychose roept veel verwarring op. Wat overkomt me? Hoe kan ik mijn gewone leven weer oppakken? Het VIP-team wil adolescenten en volwassenen (16 tot 65 jaar), die in de afgelopen 3 jaar een psychose hebben doorgemaakt, helpen bij hun herstel. Hiervoor is het belangrijk dat men snel de juiste hulp krijgt. GGzE VIBE biedt daarom diagnostiek, medische behandeling, begeleiding en ondersteuning, om het leven van mensen met een psychose weer op de rails te zetten. De behandeling is gericht op herstel. Hiervoor wordt gestreefd naar vermindering van psychotische klachten het voorkomen van nieuwe psychotische episodes. Naasten worden nauw betrokken bij de behandeling. Het VIP-team bestaat uit verschillende disciplines met elk zijn specialiteit. In het team is er nog een verpleegkundig specialist waarmee je samen werkt. Het is een TOP-GGZ gecertificeerde afdeling, waardoor naast de zorg er ook sprake is van innovatie en wetenschappelijk toetsen hiervan. 

Jouw achtergrond
Als klinisch psycholoog/psychotherapeut ben je een essentieel onderdeel van het multidisciplinaire team. Vanuit specialistische kennis en passie over je vakgebied bevorder je de psychische gezondheid van onze cliënten in hun eigen omgeving. Je gelooft in een persoonsgerichte benadering en bent in staat om sterke werkrelaties aan te gaan met cliënten en hun naasten, ongeacht de complexiteit van hun uitdagingen. Samen met je team bouw je aan de beste behandeling en zorg voor onze cliënten.

 • Je bent een BIG-geregistreerde klinisch psycholoog en psychotherapeut.
 • Je toont grote betrokkenheid en passie in het werken met onze doelgroep.
 • Je hanteert een persoonsgerichte benadering en kan omgaan met de complexiteit van onze doelgroep.
 • Je werkt actief mee binnen het multidisciplinaire team en neemt een kartrekkersrol in.
 • Je neemt deel aan intervisies en team overleggen, waarbij je helpt bij het ontwikkelen en uitdragen van onze visie.
 • Je hebt de capaciteiten om GZ-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog en/of psychotherapeut te begeleiden en te superviseren.
 • Herken jij je hierin en wil je meebouwen aan de zorg van de toekomst? Solliciteer dan en maak een verschil in het leven van onze cliënten.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 75: minimaal € 5.722 maximaal € 8.903 op basis van 36 uur.  
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Caro Goudriaan via telefoonnummer 06-10557088. 

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Respect Zorgprofessionals

Systeembegeleider woonbegeleiding en ambulante zorg.

Goirle
32 - 36 uur
Valkenhof

Vaktherapeut

Valkenswaard
24 - 32 uur
Anna voor Zorg

Wijkverpleegkundige niveau 5/6 Spijkenisse

Spijkenisse
In overleg