zoekt een

Psychiater Vonk

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je verricht als psychiater medicamenteuze behandelingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor psychiatrisch onderzoek (diagnostiek).
 • Je adviseert teamleden over het te voeren behandelbeleid.
 • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van onze zorgprogramma’s en zorgpaden.
 • Je zorgt voor een optimalisatie van de kwaliteit van de aangeboden behandelingen.
 • Je krijgt ruimte voor psychotherapeutische behandelingen, zoals psychodynamische psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en EMDR.
 • Je neemt samen met collega psychiaters deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Het Centrum Vonk / Dubbele Diagnose behandelt mensen die naast een psychiatrische aandoening ook een verslaving hebben. Het centrum is een samenwerking van Novadic Kentron en GGz Breburg, en heeft gespecialiseerde kennis van verslaving én psychiatrie in huis. Problematiek op het domein van psychiatrie, verslaving of forensisch beperkt zich vaak niet tot één van deze domeinen. Gevolg is dat cliënten met deze problematiek binnen diverse centra in behandeling zijn en een passend geïntegreerd behandelaanbod ontbreekt. Een nieuw gezamenlijk specialistisch behandelcentrum genaamd Vonk gaat hier uitkomst bieden. GGz Breburg en Novadic-Kentron werken binnen dit centrum samen om optimaal gebruik te kunnen maken van elkaars kennis en behandelingen.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot psychiater en een geldige BIG-registratie, RGS-registratie en AGB-code.
 • Ervaring en/of affiniteit met multidisciplinair behandelen;
 • Vermogen om anderen te inspireren, overtuigen en enthousiasmeren. Je hebt een eigen visie, bent creatief en hebt gevoel voor humor;
 • Beschikbaarheid voor 24 tot 36 uur per week.

Wat bieden wij jou?
Een mooie, afwisselende baan als psychiater in een ambitieus team met volop ontwikkelingsmogelijkheden. De functie is ingeschaald in de salarisschaal voor medisch specialisten (minimaal €6068,- en maximaal €10.376,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Nienke van der Meer, manager bedrijfsvoering, tel. 06-12244721. Maak gebruik van de button op deze pagina om te reageren op de vacature.

Bijzonderheden
Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Revant

ANIOS

Breda
28 - 32 uur
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur