zoekt een

Kinder- en jeugdpsychiater Crisiszorg / Spoedmodule

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je bent als kinder- en jeugdpsychiater verantwoordelijk voor de gesloten crisisopname afdeling en de ambulante spoedmodule van Centrum Jeugd in Breda.
 • Je werkt met in crisis verkerende cliënten in de leeftijd van ca. 14 tot 23 jaar.
 • Je geeft teamleden van de ambulante en intensieve teams advies over het te voeren behandelbeleid.
 • Je draagt bij aan de doorontwikkeling van onze expertisecentra en samenwerking met de mentale gezondheidscentra.
 • Je zorgt samen met het team voor de inhoudelijke doorontwikkeling van ons zorgaanbod en aansluiting bij de strategische koers van GGz Breburg.
 • Je levert een bijdrage aan veranderprocessen, bijvoorbeeld het implementeren van een nieuwe kliniek visie.
 • Je geeft supervisie aan aios en anios psychiatrie.
 • Je participeert in bereikbaarheidsdiensten voor de klinieken en crisisdienst.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Jeugd is een veelzijdige specialist in psychiatrie en biedt hoogspecialistische behandeling voor complexe hulpvragen van kinderen, jongeren en gezinnen tot 23 jaar. Wij hebben specialistische kennis op het gebied van emotie, persoonlijkheid en ontwikkeling. De kliniek bestaat uit twee afdelingen waar cliënten opgenomen kunnen worden.
De Spoedmodule biedt hoog-intensieve behandeling en wordt ingezet als er een crisis dreigt. Het pad dat daarbij wordt bewandeld ligt niet helemaal vast en wordt samen met de regiebehandelaar, cliënt en (indien van toepassing) andere partijen vastgesteld.

Binnen Centrum Jeugd van GGz Breburg werken we vanuit de netwerk gedachte en proberen we de 'Reis van de cliënt' samen met cliënten vorm te geven. Samen betekent bij ons samen met de cliënt, zijn systeem, je eigen team en interne en externe ketenpartners.

Wat breng je mee?
 • Een geldige BIG en RGS-registratie als psychiater, met aandachtgebied kind en jeugd.
 • Een sterke, evenwichtige persoonlijkheid en een flinke dosis zelfstandigheid.
 • Affiniteit met de doelgroep kinderen en jeugd tot 23 jaar.
 • Je bent innovatief en in staat samen met het team een nieuwe kliniek visie implementeren.
 • Stressbestendigheid, uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent 30-36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in de salarisschaal medisch specialisten GGZ (minimaal € 6.068,- en maximaal € 10.376,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Saskia Fadina, manager bedrijfsvoering tel. 0651008502. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
We bieden je een contract voor onbepaalde tijd. Het is ook mogelijk om als interim psychiater op zzp-basis te werken. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Mijzo

Basisarts

Waalwijk
In overleg
Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Waarnemend huisarts of huisarts in dienst Huisartsenpraktijk ...

Prinsenbeek
In overleg