zoekt een

Psychiater- Mentale Gezondheidscentra

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Voor onze Mentale Gezondheidcentra zijn wij opzoek naar 2 psychiaters, voor regio oost en voor regio west.

Wat ga je doen?
 • Je stelt als psychiater behandelindicaties op en zorgt voor bespreking hiervan in het behandelteam.
 • Je verricht medicamenteuze behandelingen.
 • Je werkt volgens multidisciplinaire richtlijnen.
 • Je werkt actief mee aan de ontwikkeling van het behandelbeleid van de mentale gezondheidscentra.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Word jij enthousiast om samen met ons te bouwen aan een nieuw zorgaanbod waarbij de mens en zijn verhaal centraal staat? We zoeken samen met de cliënt het best passende antwoord op de hulpvraag. Binnen én buiten de ggz!

Als psychiater werken in een Mentaal Gezondheidscentrum betekent dat je samen met ruim 125 collega’s vanuit 9 Mentale Gezondheidscentra in het werkgebied van GGz Breburg op een positieve wijze bijdraagt om het verschil te maken in het leven van onze cliënten. In de Mentale Gezondheidscentra organiseren we, complementair aan onze huidige zorgpaden, een integraal, persoons- en wijkgericht zorgaanbod waar we werken vanuit het gedachtengoed van positieve gezondheid en versterken van zelfregie.

Je werkt in een Mentaal Gezondheidscentrum nauw samen met de huisarts, POH-ggz en eventueel WMO-partners. Samen met je collega’s zorg je voor een lokaal aanbod waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat.

Er zijn in Breda, Tilburg en Etten-Leur Mentale Gezondheidscentra locaties waar je als psychiater kunt werken.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot psychiater of klinisch psycholoog en een geldige BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit met positieve gezondheid, herstel, versterken van eigen regie en een brede kijk op problemen en oplossingen.
 • Je deelt graag jouw expertise met verwijzers en andere partners in onze regio.
 • Je hebt lef, durft buiten de kaders te denken, bent ondernemend en in staat zelfstandig te werken.
 • Je hebt een hoge mate van klantgerichtheid, eigenaarschap en laat niet los voordat een cliënt op de juiste plek zit.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden bent stressbestendig.
 • Enthousiasme om deze nieuwe visie op zorg samen tot een succes te maken.
 • Je bent 16-36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Werken in een Mentaal Gezondheidscentrum bied je de mogelijkheid om mee te bouwen aan een toekomstbestendige ggz. De functie voor psychiaters is ingeschaald in de salarisschaal medisch specialisten GGZ (minimaal €6.068,- en maximaal €10.376,-) bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. De kosten voor verplichte registraties worden door de werkgever vergoed.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling. Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Lianne Heijne, manager bedrijfsvoering, tel. 06-13620108. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Basisarts

Eindhoven
32 - 36 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg