zoekt een

Psychiater Bipolair

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
  • Je bent verantwoordelijk voor psychiatrisch onderzoek (diagnostiek) voor cliënten van het centrum voor Bipolaire stoornissen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de farmacotherapie
  • Je zorgt als regiebehandelaar voor het opstellen en evalueren van het behandelbeleid
  • Je zorgt voor een optimalisatie van de kwaliteit van de aangeboden behandelingen
  • Je neemt samen met collega psychiaters deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Het centrum voor Bipolaire stoornissen Oost (Tilburg) is een enthousiast en zelfstandig opererend multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, klinisch psycholoog, GZ psycholoog, GIOS, PIOG, SPV, en vier Senior verpleegkundigen. De caseload bestaat uit ongeveer 230 cliënten. De geboden zorg is laagdrempelig en kan outreachend worden opgeschaald indien noodzakelijk.

Wij behandelen cliënten volgens de multidisciplinaire richtlijn bipolaire stoornissen waarbij farmacotherapie, psychologische behandeling, psycho-educatie, zelfmanagement, metabole screening en ROM een centrale plaats innemen. Inhoudelijk is er via een programmaraad verbinding met het team Bipolair West (Breda). Het team is zelfstandig, hecht en initieert zelf innovatie.

Het centrum voor bipolaire stoornissen van GGz Breburg is lid van het KenBiS (Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen) met als doel mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek en op de hoogte te blijven van innovaties. Wij staan voor innovatie en kwaliteit van zorg en zoeken een psychiater die hier samen met ons aan wil werken. Heb jij als psychiater affiniteit met de bipolaire doelgroep (of wil je jezelf hierin verder ontwikkelen), sociale psychiatrie, herstel ondersteunende zorg en gedegen teamwerk in een enthousiast en inspirerend team? Aarzel niet en reageer!

Wat breng je mee?
  • Een afgeronde opleiding tot psychiater met BIG en RGS-registratie
  • Ervaring en/of affiniteit met bipolaire stoornissen
  • Het vermogen om anderen te kunnen inspireren, overtuigen en enthousiasmeren
  • Je werkt graag in een multidisciplinair team
  • Beschikbaarheid voor 24 tot 36 uur per week

Wat bieden wij jou?
Een mooie, afwisselende baan als psychiater in een ambitieus team met volop ontwikkelingsmogelijkheden. De functie is ingeschaald in de salarisschaal medisch specialisten GGZ (minimaal €6.068,- en maximaal €10.376- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marielle de Wit, Manager Bedrijfsvoering, tel. 0620173266. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg
GGD Hart voor Brabant

Jeugdarts

's-Hertogenbosch
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur