zoekt een

Vaktherapeut PMT

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dicht bij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je bent als vaktherapeut PMT verantwoordelijk voor het verrichten van individuele en groepstherapie PMT.
 • Je werkt binnen het team autisme-ADHD 23+ cluster planbare zorg.
 • Je stelt programma's op en voert ze uit op basis van de door de behandelverantwoordelijke gestelde indicatie bij cliënten.
 • Je geeft uitvoering aan het vaktherapeutisch plan van de cliënt.
 • Je maakt deel uit van een multidisciplinair team.
 • Je rapporteert over de voorgang van de behandeling en evalueert de resultaten.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is. We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Binnen team Autisme- ADHD zoeken wij een PMT’er met affiniteit voor werken met cliënten met neurobiologische ontwikkelingsproblematiek die blij wordt van een afwisselend takenpakket. Er wordt zowel individueel als groepsPMT geboden in zowel Breda als Tilburg. Je zult samen met de andere PMT’er en de beeldend therapeut het non-verbale therapie aanbod voor de teams Autisme- ADHD vormgeven.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding psychomotore therapie HBO of bachelor en of opleiding sensorimotor therapeut.
 • Werkervaring als PMT-er.
 • Ervaring op het gebied van werken met mensen met autisme en ADHD is een pré
 • Goede sociale vaardigheden: je moet kunnen luisteren, responsief zijn en goed in staat zijn om contact te maken en te herstellen bij breuken.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en hebt een actieve, open en onderzoekende houding. Je houdt van een uitdaging.
 • Je bent creatief als het gaat om het vinden van oplossingen en hebt gevoel voor humor.
 • Je bent ingeschreven als (senior) vaktherapeut in het SRVB register en/of als sensorimotor therapeut level II.
 • Aantal uren wordt in overleg bepaald.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan als Vaktherapeut PMT met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is afhankelijk van werkervaring ingeschaald in FWG 50 (minimaal €2.737,- en maximaal €4.263,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) of FWG 55 (minimaal €3,076,- en maximaal €4.785,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Lauwers, teamleider bedrijfsvoering, tel. 0623617739. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je motivatie en cv.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Revant

Ergotherapeut

Breda
20 - 28 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Fysiotherapeut

Tilburg
Fulltime
Siza

Psychomotorisch Therapeut NAH

Tilburg
28 - 32 uur