zoekt een

Verpleegkundig Specialist

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je als Ondersteuner Cliëntenraad in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je stelt (verpleegkundige) diagnoses en verricht specialistische behandelingen bij cliënten met somatisch- symptoomstoornissen binnen het Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid.
 • Je schrijft in samenwerking met de psychiater medicatie voor.
 • Je bent verantwoordelijk voor de behandeling (regiebehandelaar), voert de regie en bewaakt de voortgang en afstemming van de zorg.
 • Je neemt deel aan behandelbesprekingen en draagt zorg voor afstemming met de cliënt en zijn systeem.
 • Je evalueert en rapporteert de voortgang en resultaten aan het multidisciplinair behandelteam.
 • Je draagt met je expertise bij aan de verdere ontwikkeling van Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid.
 • Je bent als verpleegkundig specialist werkzaam bij Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Het Topklinisch Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid (CLGG) biedt hoog-specialistische patiëntenzorg, ontwikkelt innovatieve behandelingen en verricht wetenschappelijk onderzoek. CLGG heeft het keurmerk TOP GGZ en richt zich met name op patiënten met somatisch-symptoomstoornissen.

CLGG werkt nauw samen met PersonaCura binnen het Centrum Topklinische zorg van GGz Breburg. PersonaCura richt zich op complexe ouderenpsychiatrie en heeft speciale expertise op het terrein van (comorbide) persoonlijkheidsproblematiek bij ouderen. Werken bij het Centrum Topklinische Zorg betekent extra mogelijkheden voor ontwikkeling, zowel van het vakgebied als persoonlijk.

Vind je cliëntvriendelijkheid, professionaliteit en plezier in je werk belangrijk? Wij ook! Heb je zin in een dynamische uitdagende baan en zijn onze klantwaarden op jou van toepassing? Mooi, dan zoeken wij jou als verpleegkundig specialist! Bekijk online de website van Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGz en een geldige BIG-registratie.
 • Affiniteit en ervaring met de behandeling van cliënten met somatisch- symptoomstoornissen.
 • Zelfstandigheid om beslissingen te nemen en het vermogen om snel en adequaat te handelen.
 • Goede sociale vaardigheden, creativiteit en gevoel voor humor.
 • Je hecht belang aan het werken binnen een multidisciplinair team en durft daarbinnen eigen verantwoordelijkheid te dragen.
 • Een proactieve werkhouding en organisatorische kwaliteiten.
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Lutske van Staalduinen, teamleider, tel. 0657874943. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

HBO-verpleegkundige (wijkverpleegkundige)

Tilburg
In overleg
Regionaal Autisme Centrum

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Helmond
24 - 36 uur