zoekt een

Regiebehandelaar - Emotie en Persoonlijkheid Jeugd

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je krijgt de rol van regiebehandelaar binnen het team en bent het centrale aanspreekpunt voor de cliënt, zijn naasten en betrokken hulpverleners.
 • Je intake met de cliënt vormt een belangrijk startpunt van zijn 'reis' door onze organisatie, waarna je de belangrijke taak hebt om de cliënt te volgen en het overzicht te houden gedurende deze reis.
 • Samen met je collega's ben je als regiebehandelaar verantwoordelijk voor intake, diagnostiek, behandeling en doorstroom van cliënten, waarbij het jouw taak is om de grote lijn in het geheel te bewaken en te zorgen dat de samenwerking en afstemming goed verloopt.
 • In overleg met de cliënt, zijn naasten en in afstemming met je collega's binnen het multidisciplinaire team stel je hiervoor een behandelplan op, zodat voor iedereen de grote lijn in het traject helder is.
 • Naast je regisserende taken behoort het verrichten van diagnostisch onderzoek en het uitvoeren van behandelingen volgens multidisciplinaire richtlijnen ook bij je functie.
 • Verder geef je werkbegeleiding en/of supervisie aan psychologen en orthopedagogen.
 • Samen met je collega’s denk je actief mee over de verdere (door)ontwikkeling van het behandelbeleid en begeleid je collega’s bij het toepassen van de methodieken die binnen het team worden ingezet (o.a. CGT, EMDR, schematherpie, ACT en methodieken toegespitst op behandeling van cliënten met complexe emotionele stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen).

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Jeugd van GGz Breburg is een veelzijdige specialist in psychiatrie en biedt hoogspecialistische behandeling voor complexe hulpvragen van jeugd en jongvolwassenen (tot en met 23 jaar) en hun systeem. Onze kennis brengen wij via consultatie graag naar voren. Wij hebben specialistische kennis op het gebied van emotie, persoonlijkheid en ontwikkeling.

Ons specialisme zit op verschillende expertisegebieden en in de veelzijdigheid van de behandeling van cliënten met hoog-complexe problematiek, die we vaak samen met andere partners in de jeugdhulp vormgeven. We streven ernaar dat cliënten hun zorg zoveel mogelijk dichtbij huis kunnen krijgen.

Wij werken vanuit poliklinieken en klinieken in Tilburg en Breda, en ook met intensieve (outreachende) ambulante trajecten zoals FACT, IHT/Spoedmodule en Onderwijs & Psychiatrie. Voor komende jaren liggen er tal van uitdagingen op gebied van ketensamenwerking in de hoogcomplexe zorg, uitbreiding consultatie en doorontwikkeling zorgpaden.

Team Emotie & Persoonlijkheid is een gespecialiseerd multidisciplinair team voor de behandeling van cliënten met problemen met emoties (trauma's, angst- en stemmingsstoornissen) en persoonlijkheid (bedreigde persoonlijkheidsontwikkeling en persoonlijkheidsstoornissen). Meer informatie over de afdeling is te vinden op de pagina van Centrum Jeugd.

Wat breng je mee?
 • Een geldige BIG-registratie als gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog.
 • Brede ervaring met de doelgroep jeugd en/of jongvolwassenen.
 • Ervaring met complexe diagnostiek en het vermogen om effectieve behandelrelaties op te bouwen.
 • Kennis van of affiniteit met angst- en stemmingsstoornissen, trauma en/of persoonlijkheidsstoornissen.
 • Registratie als cognitief gedragstherapeut is een pre.
 • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een enthousiast en warm team met veel ervaren medewerkers.

De functie van gz-psycholoog is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Psychotherapeuten zijn ingeschaald in FWG 70 (minimaal €4.785,- en maximaal €7.419,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Klinisch psychologen zijn ingeschaald in FWG 75 (minimaal €5.722,- en maximaal €8.903,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mariëlle de Wit, manager Planbare Zorg oost via tel. 06-20173266.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met José Wirken, gz-psycholoog via tel. (088-01) 61700.

Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.
Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Regionaal Autisme Centrum

Ambulant Autismebegeleider B Regio Eindhoven, A2 gemeenten en ...

Helmond
24 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog / Orthopedagoog

Breda
20 - 24 uur
Catharina Ziekenhuis

Psycholoog in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog

Eindhoven
32 - 36 uur