zoekt een

Vakantiebaan studenten in zorgopleiding | Thuiszorg

Ben jij student Zorg en Welzijn of Geneeskunde? En ben je nog op zoek naar een leuke en leerzame bijbaan of vakantiebaan? Kom dan werken in een van onze thuiszorgteams in de regio Uden!

Wat zijn de voordelen van deze vakantiebaan?

1. Je doet relevante werkervaring op
Tijdens je opleiding volg je lessen en loop je stages. Maar hoe is het nu om écht aan het werk te zijn? Door een bijbaan in de zorg te kiezen, leer je dit meteen. Je wordt niet in het diepe gegooid, want je krijgt de juiste begeleiding van je collega's. Je krijgt veel ruimte om liefdevolle zorg te geven op een manier die bij jou past. Afhankelijk van welke onderdelen jij in je opleiding al hebt afgerond, bepalen we samen je werkzaamheden.

2. Lekker verdienen
Je verwacht het misschien niet, maar je verdient als vakantiekracht bij BrabantZorg meer dan bijvoorbeeld in de supermarkt. Afhankelijk van je leeftijd, welke studie je doet en in welk jaar je zit word je ingeschaald volgends de COA VVT. Het uurloon is minimaal € 13,78.

3. Je werkt wanneer je wilt (ook buiten de vakanties)
Je wilt rondom de zomer natuurlijk ook tijd hebben voor leuke dingen en vakantie. Bij ons krijg je een 0-urencontract. Dit geeft jou de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer jij wil werken. Ook buiten de zomerperiode ben je verzekerd van een bijbaan. Tentamens? Druk met studeren? Dan werk je even niet. Vrije weekenden? Schoolvakantie? Dan kun je lekker veel uren maken! Kortom: een baan die prima te combineren is met je opleiding en privéleven.

Dit ben jij
Jij bent 17 jaar of ouder en
  • je volgt nu een studie in de richting van Zorg en Welzijn aan het mbo of hbo;
  • je bent in ieder geval een weekenddag beschikbaar. Andere uren en dagen zijn in overleg.
  • Wil je extra werken in de schoolvakantie? Dat kan ook. Je krijgt een 0 - uren contract voor de weekenden / avonden en andere schoolvakanties als bijvoorbeeld de Mei vakantie.

Hier ga je werken
In de regio Uden hebben we meerdere thuiszorg teams bijvoorbeeld in Grave, Zeeland, Odiliapeel, Volkel, Schaijk, Reek en natuurlijk Uden zelf. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. De teams zijn kundig en gezellig en werken nauw met elkaar samen.

Let op! Voor deze vacature geldt: Volg je geen opleiding in de zorg? Dan kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen. We raden je dan ook af om te solliciteren op deze vacature.

Wil je weten of er een andere geschikte bijbaan of vacature voor vakantiewerk voor je is? Bekijk dan het vacatureoverzicht voor bijbanen of vakantiewerk of kom langs op ons vragenuurtje.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
  • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers, 06 - 16135840.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur