Huisarts voor huisartsenpraktijk Keulemans & Geelen in Tilburg

 

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura. Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken: Keulemans & Geelen, is op zoek naar een huisarts. 

 

 

Gezocht:
Enthousiaste Huisarts voor Innovatieve Praktijk in Tilburg-Reeshof.

Ben jij een gedreven huisarts die op zoek is naar een dynamische en vooruitstrevende werkomgeving?  Dan hebben wij hebben dé perfecte kans voor jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn Jeroen Keulemans en Jolanda Geelen, de praktijkhouders van een bloeiende duopraktijk in de levendige wijk Reeshof in Tilburg. Ons team is een mix aan ervaring, bestaande uit huisartsen, physician assistants, stabiel team aan doktersassistentes, POH somatiek en GGZ, een secretaresse, en een praktijkmanager. Met een focus op kwalitatieve zorg en persoonlijke aandacht, streven we elke dag naar het beste voor onze patiënten.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste huisarts die ons team komt versterken!  Of je nu net begint of al ervaring hebt, wij zijn op zoek naar iemand met passie voor het vak en een hart voor patiënten. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn en je professioneel te ontwikkelen.
Elke dag zijn er voldoende collega’s aanwezig om je te ondersteunen en samen te zorgen voor een warme, gezellige en professionele werksfeer.

Wat maakt ons uniek?
Digitale Innovaties: Wij omarmen technologie! Ongeveer 60% van onze patiënten gebruikt ons digitaal portaal/app en onze digitale assistente voor zorgvragen. 

Opleidingsmogelijkheden:
Wij zijn gepassioneerd over het opleiden van zorgprofessionals en bieden volop mogelijkheden voor ontwikkeling en groei.

Flexibiliteit:
Of je nu in loondienst of als zelfstandige wil werken, bij ons is veel mogelijk. We bieden flexibele werktijden, de mogelijkheid om in de avonduren te werken is bespreekbaar. Wij denken graag met je mee om een fijne privé-werkbalans te realiseren. 

Binnenkort (begin april) verhuizen wij naar ons nieuwe gezondheidscentrum om de hoek van ons huidige pand, een prettige nieuwe werkomgeving voor ons allemaal.

Ben je geïnteresseerd?
Voel je je aangesproken door deze kans? Wil je werken in een innovatieve en gezellige praktijk waar je echt het verschil kunt maken? Neem dan contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen de toekomst van onze praktijk vorm te geven.

Je reactie, bij voorkeur per mail, ontvangen we graag ter attentie van onze praktijkmanager: Annelies Hemmink; praktijkmanager@keulemansgeelen.nl

Contact

Annelies Hemmink
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Arts Tuberculose

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur
Fonkelzorg

Vaste Huisarts Oss

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime