Physician Assistant voor huisartsenpraktijk Keulemans & Geelen in Tilburg

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura. Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken: Keulemans & Geelen  is op zoek naar een physician assistant.

 

Gezocht:
Enthousiaste Physician Assistant voor Innovatieve Praktijk in Tilburg-Reeshof.

Ben jij een gedreven Physician Assistant die op zoek is naar een dynamische en vooruitstrevende werkomgeving?  Dan hebben wij hebben dé perfecte kans voor jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn Jeroen Keulemans en Jolanda Geelen, de praktijkhouders van een bloeiende huisartsenpraktijk in de levendige wijk Reeshof in Tilburg. Ons team is een mix aan ervaring, bestaande uit huisartsen, physician assistents, stabiel team aan doktersassistentes, POH somatiek en GGZ, een secretaresse, en een praktijkmanager. Met een focus op kwalitatieve zorg en persoonlijke aandacht, streven we elke dag naar het beste voor onze patiënten.

Physician Assistant in een huisartsenpraktijk is een dynamische functie.

Je verleent geprotocolleerde geneeskundige zorg ten behoeve onze patiënten in een zelfstandig spreekuur. Natuurlijk werk je binnen de bevoegdheidskaders van het beroepscompetentieprofiel van de PA en de wet BIG. 

Jouw inbreng aan de doorontwikkeling van de Physician Assistant en het meedenken over organisatievraagstukken binnen onze huisartsenpraktijk juichen wij van harte toe.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste Physician Assistant die ons team komt versterken.  Of je nu net begint of al ervaring hebt, wij zijn op zoek naar iemand met passie voor het vak en een hart voor patiënten. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn en je professioneel te ontwikkelen.

Nooit alleen
Elke dag zijn er voldoende collega’s aanwezig om te sparren en samen te zorgen voor een warme, gezellige en professionele werksfeer. Er is elke dag een van de praktijkhouders aanwezig.

Wat maakt ons uniek?
Digitale Innovaties: Wij omarmen technologie. Ongeveer 60% van onze patiënten gebruikt ons digitaal portaal/app en onze digitale assistente voor zorgvragen. 

Opleidingsmogelijkheden:
Wij zijn gepassioneerd over het opleiden van zorgprofessionals en bieden volop mogelijkheden voor ontwikkeling en groei.

Flexibiliteit:
Of je nu in loondienst of als zelfstandige wil werken, bij ons is veel mogelijk. We bieden flexibele werktijden, de mogelijkheid om in de avonduren te werken is bespreekbaar. Wij denken graag met je mee om een fijne privé-werkbalans te realiseren. 

Binnenkort (begin april) verhuizen wij naar ons nieuwe gezondheidscentrum met meer ruimte en alle faciliteiten. Een prettige nieuwe werkomgeving voor ons allemaal.

Ben je geïnteresseerd?
Voel je je aangesproken door deze kans? Wil je werken in een innovatieve en gezellige praktijk waar je echt het verschil kunt maken? Neem dan contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen de toekomst van onze praktijk vorm te geven.

Je reactie bij voorkeur per mail, ontvangen we graag ter attentie van onze praktijkmanager: Annelies Hemmink; praktijkmanager@keulemansgeelen.nl

Contact

Annelies Hemmink
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
Dichterbij

Psychiater Nijmegen / Eindhoven

Nijmegen
8 - 36 uur
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur