Doktersassistent(e) voor huisartsenpraktijk Keulemans & Geelen in Tilburg

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura. Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken: Keulemans & Geelen is op zoek naar een doktersassistent(e).        

Gezocht:
Enthousiaste doktersassistente voor onze huisartsenpraktijk in Tilburg-Reeshof.

Wij hebben dé perfecte kans voor jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn Jeroen Keulemans en Jolanda Geelen, de praktijkhouders van een bloeiende duopraktijk in de levendige wijk Reeshof in Tilburg. Ons stabiele team van doktersassistentes bestaat uit ervaren, maar ook uit net gediplomeerde krachten.  

Je werkt bij ons samen met huisartsen, physician assistants, POH somatiek en GGZ, een secretaresse, en een praktijkmanager. Met een focus op kwalitatieve zorg en persoonlijke aandacht, streven we elke dag naar het beste voor onze patiënten.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste doktersassistente die ons team wil komen versterken. 

Zijn wij misschien op zoek naar jou? Wat maakt ons uniek?

Digitale Innovaties:
Wij omarmen technologie! Ongeveer 60% van onze patiënten gebruikt ons digitaal portaal/app en onze digitale assistente voor zorgvragen. Dat betekent voor jou afwisseling in je werk.

Opleidingsmogelijkheden:
Wij zijn gepassioneerd over het opleiden van zorgprofessionals en bieden volop mogelijkheden voor ontwikkeling en groei.

Flexibiliteit:
Werken bij ons vraagt van jouw flexibiliteit en daarom denken wij graag met je mee om een fijne privé-werkbalans te realiseren. 

Binnenkort (begin april) verhuizen wij naar ons nieuwe gezondheidscentrum om de hoek van ons huidige pand, een prettige nieuwe werkomgeving voor ons allemaal.

Wat zoeken wij?
Een enthousiaste doktersassistente die ons team komt versterken! Of je nu net begint of al ervaring hebt, wij zijn op zoek naar iemand met passie voor het vak en een hart voor patiënten. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn en je professioneel te ontwikkelen.

Elke dag zijn er voldoende collega’s aanwezig om je te ondersteunen en samen te zorgen voor een warme, gezellige en professionele werksfeer.

Ben je geïnteresseerd?
Voel je je aangesproken door deze kans? Wil je werken in een innovatieve en gezellige praktijk waar je echt het verschil kunt maken? Neem dan contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen de toekomst van onze praktijk vorm te geven.

Je reactie, bij voorkeur per mail, ontvangen we graag ter attentie van onze praktijkmanager: Annelies Hemmink;  praktijkmanager@keulemansgeelen.nl

Contact

Annelies Hemmink
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent(e) gezocht in Roosendaal

Roosendaal
Parttime
Sint Jozefoord

Medewerker transport / keukenassistent

Nuland
20 - 24 uur
tanteLouise

Vakantiekracht 2024 Zorg met zorgopleiding

Woensdrecht
In overleg