zoekt een

Verpleegkundige - mensen met gedragsproblematiek - 24 uur - Archipel Landrijt

Suzanne, contactverpleegkundige – mensen met gedragsproblematiek:

Gelukkig zijn zij die van jongs af aan weten wat ze later willen worden! Die meteen na de middelbare school de goede opleiding volgen en daarna werk en voldoening vinden. Het is een voorrecht dat niet voor iedereen is weggelegd.

Neem nu Susan, zij was 45 toen ze besloot dat ze iets anders wilde met haar leven. Leiding geven in de catering gaf haar geen voldoening meer en ze besloot over te stappen naar de zorg. Ze volgde de BBL-opleiding tot verzorgende IG en al snel werd duidelijk dat verpleegkunde ook tot de mogelijkheden behoorde. Na vier en een half jaar  werken, leren en doorzetten had ze het diploma voor verpleegkundige op zak. Daarna ging Susan werken bij Archipel Landrijt, alwaar ze in 9 maanden ook nog ‘even’ het EVV-diploma voor Eerst Verantwoordelijke Verzorgende haalde. Hoppa!

Suzanne werkt als contactverpleegkundige op Landrijt Noordertoren waar mensen wonen met gedragsproblemen als gevolg van Niet Aangeboren Hersenletsel en psychiatrische ziektebeelden zoals Schizofrenie en Borderline.


Hoe een werkdag van Suzanne eruitziet:

  • Zij begint de dag met een overdracht vanuit de nachtdienst, waarin alle bijzonderheden m.b.t. de cliënten worden besproken. Vervolgens wordt gestart met de zorg voor mw. de Boer.
  • Suzanne neemt Marieke, een nieuwe leerling, onder haar hoede. Geduldig legt ze uit welke zorg mw. de Boer verwacht en op welke manier het beste met mw. kan worden om gegaan.
  • Vervolgens wordt Suzanne verwacht bij het multidisciplinaire overleg, waar in overleg met de verschillende disciplines wordt besproken hoe het gaat met mw. de Boer, aangezien mw. boos kan reageren, als ze overprikkeld raakt.

Hoe Suzanne dat aanpakt:

  • Met veel plezier begeleidt Suzanne mensen met gedragsproblematiek en biedt zij hen structuur en veiligheid. Zij creëert een zo prettig mogelijke leefsituatie, met eigen regie waar mogelijk;
  • Zij werkt veel zelfstandig, maar krijgt ook energie van de samenwerking met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers;
  • Suzanne zet humor in, maar ook vaak gezelligheid. Aan het einde van de een dag denkt zij vaak. ‘Het is allemaal goed verlopen’. Voldaan kan ze dan naar huis.
  • Binnen haar werk ontplooit Suzanne haar talenten door middel van scholing en het delen van ervaringen met collega’s.

Deze talenten brengt Suzanne mee: 

  • Een positieve werkhouding: met haar humor en geduldige aanpak maakt zij makkelijk contact en zorgt zij voor een fijne sfeer op de werkvloer;
  • Warme zorg past bij haar. Toch moet ze af en toe grenzen stellen, ook al zegt haar gevoel iets anders. Directief zijn en tegelijkertijd empathisch. Suzanne en haar collega’s hebben aandacht voor de manier waarop je een boodschap brengt. Zo hoort het in de zorg, vinden zij.
  • En natuurlijk: affiniteit met de doelgroep, een diploma Verzorgende IG/Verpleegkundige en relevante werkervaring.

 


Dit krijg je van ons:

Een afwisselende en uitdagende baan in een hecht team, met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wil jij, net als Suzanne, elke dag trots zijn op het werk dat je doet? De afdeling is op zoek naar bevlogen medewerkers (verzorgenden IG en verpleegkundigen) die, net als Suzanne, met veel liefde zorg leveren aan mensen met gedragsproblematiek!

Laten wij jouw hart sneller kloppen? Solliciteer dan via onderstaande link. Heb je nog vragen over de vacature? Neem gerust contact op met de afdeling Werving & Selectie via telefoonnummer 040-2654822.

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur