zoekt een

Verzorgende IG - Somatiek Specialistisch - Archipel Landrijt Eindhoven

Jouw werk is mooi! Door werkelijk van betekenis te zijn voor onze bewoners kun je iets teweeg brengen dat groter is dan jijzelf.

Wil jij ook betekenis geven aan werk?
Dan is werken bij Archipel Landrijt afdeling Noordertoren jou op het lijf geschreven.

Er verblijven 17 cliënten op de vierde en vijfde etage van de Noordertoren. Ze hebben allemaal een ruim appartement met woon- eetkamer, aparte slaapkamer en eigen badkamer. Ook is er een gezamenlijke woonkamer. Ze zijn redelijk zelfstandig maar kunnen altijd een beroep doen op 24-uurs zorg. Loes: “Via een stage tijdens mijn opleiding ben ik hier terechtgekomen en ik ben er nooit meer weggegaan.
Lees hier verder.


Deze talenten neem je mee:

  • Je bent communicatief sterk.
  • Je kunt empatisch directief benaderen of je wil hier graag in leren.
  • Je hebt ervaring en of affiniteit met somatiek en NAH.
  • Je werkt graag samen en staat open voor feedback van collega’s.
  • Je bent flexibel en reageert adequaat in nieuwe en hectische situaties.
  • Je bent kritisch op jezelf en hebt oog voor verbeterkansen.
  • Je vindt het prima om volgens een wisselend rooster te werken.
  • Uiteraard ben je in het bezit van een diploma verzorgende IG.

Daarom kies je voor Archipel Landrijt, afdeling Noordertoren:

Op Noordertoren 4-5 werken we in een gemengd teamverband, dat maakt het erg dynamisch. We houden van hard werken en daarnaast er is veel ruimte voor gezelligheid. Wij weten wat we aan elkaar hebben en proberen iedereen zijn kwaliteiten te benutten. In ons team wordt je gezien voor de persoon die je bent en kun je altijd jezelf zijn. Wij vinden het belangrijk om menselijk te blijven en laten elkaar in waarde. Het contact met onze cliënten is laagdrempelig en goed.

Doelgroep

Landrijt Noordertoren biedt intensieve somatisch zorg aan cliënten met ingewikkelde lichamelijke aandoeningen die invloed kunnen hebben op gedrag en sociale vaardigheden. Hun leeftijd varieert van jongvolwassen tot senior en ze hebben spierziekten zoals ALS en MS maar ook aandoeningen aan de luchtwegen en longen, een doorgemaakte beroerte of niet-aangeboren hersenletsel. Pittige ziektebeelden, zeker wanneer cliënten een progressieve vorm van deze aandoening hebben. De zorg is gericht op het in stand houden van vaardigheden en ondersteunen van functies die zijn weggevallen zoals spreken, lopen of eten. Het deskundige team van Noordertoren bestaat uit artsen, logopedisten, ergo-, en fysiotherapeuten, psychologen, verpleegkundigen en verzorgenden.


Dit krijg je van ons:

Een afwisselende en uitdagende baan in een hecht team, met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt solliciteren via de onderstaande groene button. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nicole Vervest, Corporate Recruiter, via telefoonnummer 06-83494883 of met afdeling Werving & Selectie via het telefoonnummer: 040-2654822 of per e-mail: wervingenselectie@archipelzorggroep.nl.

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 28 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Fysiotherapeut

Tilburg
Fulltime
Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg