zoekt een

Contactverzorgende - Korsakov - 24/28 uur - Archipel Landrijt Eindhoven

Bij het Regionale Expertise Centrum van Archipel gaat het niet om gewoon een baan; het gaat over dat JIJ het verschil kan maken in iemands leven.

Bij het REC kun jij je specialiseren in bijzondere aandoeningen als Korsakov. Hiervoor krijg je extra bijscholing zodat jij binnen het expertteam voor elke vraag de juiste zorg kan leveren.

Archipel sluit met het REC aan bij de vraag vanuit de maatschappij naar zeer gespecialiseerde zorg rondom bijzondere aandoeningen. We bieden behandelspecialisaties voor o.a: Korsakov, Gerontopsychiatrie, Huntington en Jonge mensen met dementie en NAH.

En daar zijn wij enorm trots op!

QUOTE van Esther: Contactverzorgende
Esther: ”Veel mensen die hier wonen hebben een heftig leven achter de rug. Ik vind het belangrijk om niet te kijken naar een ziektebeeld zoals Korsakov maar naar de persoon die achter de ziekte zit. Zonder een oordeel zoeken naar wat ik voor de ander kan betekenen.”


Hoe een werkdag van Esther eruitziet:

 • Je verleent meer maatschappelijke zorg en verdiept je echt in de cliënt, hier wordt meer zorg met de handen op de rug verleent dus veel motiveren om dingen te doen en ondernemen, zoals douchen, aankleden, was doen, doen van huishoudelijke taken etc.
 • Of je hier nu als VIG of woon(zorg)begeleider, eigenlijk doe je het zelfde alleen kijk je soms anders tegen zorg aan en mag een VIG medicatie toe dienen. 10% is echt zorg de rest is begeleiden
 • Je begeleidt mensen met Korsakov en biedt hen structuur omdat dit voor hen zelf moeilijk is.

Deze talenten breng jij mee: 

 • Jij hebt een duidelijke manier van communiceren, maar weet ook hoe je empathisch- directief kan zijn;
 • Jij hebt affiniteit met én kennis van;
 • de doelgroep Korsakov en zorg met handen op de rug;
 • Uiteraard ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige
 • En dit krijgt je van ons:
 • Een fijne werkplek in een dynamische, leerzame omgeving, met veel uitdagingen en de ruimte en faciliteiten voor ontwikkeling;
 • Je ontplooit jouw talenten door middel van scholing, het bijwonen van congressen en het delen van ervaringen met collega’s;
 • Een salaris tussen € 2.536,95 - € 3.502,58 (FWG 40, bruto maandsalaris op basis van 36 uur vanaf 1 maart 2024);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 % (vergelijkbaar met 13e maand);
 • E-learning via Goodhabitz.

En dáárom kies je voor Landrijt afdeling Korsakov:

Wij halen veel voldoening uit het werken in een team. Zeker nu we zelfsturend zijn. Met ons team maken we echt het verschil. Iedereen is anders: man, vrouw, jong en oud. Verschillend qua karakter maar ook in interesses. Die diversiteit maakt ons sterk.


Wil jij, net als Esther, elke dag trots zijn op het werk dat je doet? Wij zijn op zoek naar bevlogen medewerker die, net als hen, met veel liefde zorg leveren aan mensen met Korsakov!

Laten wij jouw hart sneller kloppen? Solliciteer dan via onderstaande link. Heb je nog vragen over de vacature? Neem gerust contact op met de afdeling Werving & Selectie via telefoonnummer 040-2654822.

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Respect Zorgprofessionals

Systeembegeleider woonbegeleiding en ambulante zorg.

Goirle
32 - 36 uur
Valkenhof

Vaktherapeut

Valkenswaard
24 - 32 uur
Anna voor Zorg

Wijkverpleegkundige niveau 5/6 Spijkenisse

Spijkenisse
In overleg