zoekt een

Verpleegkundige - Gerontopsychiatrie - Archipel Landrijt Eindhoven

“De mensen die bij ons wonen, hebben psychiatrische klachten zoals stemmingsstoornissen, persoonlijkheids- of psychotische stoornissen, autisme in combinatie met cognitieve stoornissen/ dementie. Het spectrum aan ziektebeelden is breed en de benadering dus ook. Bij de een moet je directief zijn, terwijl de ander gebaad is bij warme zorg. Iemand kan rust nodig hebben of juist beter gestimuleerd worden. Hier is niks van hetzelfde, de dagen niet, de cliënten niet en de behandelingen niet." - Joyce Verzorgende IG, Gerontopsychiatrie.


Werken als Verpleegkundige bij Archipel betekent:  

  • Salaris tussen € 2.695,33- € 3.848,27 (FWG 45, bruto maandsalaris op basis van 36 uur vanaf 1 maart 2024);  
  • Aantal uren is in overleg;  
  • Volop ontwikkelmogelijkheden & ruimte voor (bij)scholing (o.a via Goodhabitz);  
  • Fijn team met eigen regie;  
  • Warme familiesfeer met aandacht en waardering voor elkaar;  
  • Doelgroep die bij je past (psychogeriatrie, revalidatie, specialistisch en somatiek);  
  • Vernieuwende ouderenzorg #Zorgvernieuwer. 

Verpleegkundige bij Gerontopsychiatrie betekent: 

Als verpleegkundige op de Gerontopsychiatrie afdeling bewaar jij het overzicht en draag je bij aan een optimaal woon- en leefklimaat. Je stimuleert de bewoners in hun zelfzorg en het zorgleefplan is hierbij leidend. Je staat je mannetje wanneer je te maken krijgt met agressie, verwardheid of ander gedrag van bewoners. Daarnaast weet je op een prettig manier samen te werken met collega's, vrijwilligers en mantelzorgers.  


Wij zien jouw ambitie!

Werken bij Archipel betekent werken vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Misschien wil je jouw kennis verdiepen door het volgen van interessante (online) trainingen, wij ondersteunen jou!


Zie jij jezelf als Verpleegkundige bij Gerontopsychiatrie:

Dan maken wij graag kennis met jou! We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. We vragen voor deze baan een afgerond diploma Verpleegkundige Enthousiast? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je vragen? Neem contact op met Werving en Selectie via 040-2654822, we gaan graag met je het gesprek aan.

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
Dichterbij

Psychiater Nijmegen / Eindhoven

Nijmegen
8 - 36 uur
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur