zoekt een

Helpende Plus - Huntington - Archipel Landrijt Eindhoven

“Ik werk bij Archipel maar niet per se in de ouderenzorg want onze jongste client is 47 jaar jong. We passen misschien meer in het profiel van de GGZ waarmee we overigens ook samenwerken. Binnen Landrijt zijn er twee Huntingtonafdelingen waar in totaal 18 mensen wonen. In principe is er geen verschil tussen de twee afdelingen. Cliënten hebben structuur nodig, we eten samen en er zijn vaste rustmomenten. De ene cliënt heeft meer zorg en begeleiding nodig dan de andere. Ons team bestaat uit verzorgenden IG, contactverzorgenden, woonbegeleiders, helpende plus en verpleegkundigen. En leerlingen natuurlijk. Van hen horen we vaak dat ze zich bij ons erg welkom voelen.” 
Quote van Stefanie; het allerleukste van mijn werk is op stap gaan met bewoners. Gewoon erop uit.


Werken als Helpende plus bij Archipel betekent:  

  • Salaris tussen € 2.285,77 - € 3013,60 (FWG 30, bruto maandsalaris op basis van 36 uur vanaf 1 maart 2024);
  • Aantal uren is in overleg;  
  • Volop ontwikkelmogelijkheden & ruimte voor (bij)scholing (o.a via Goodhabitz);  
  • Fijn team met eigen regie;  
  • Warme familiesfeer met aandacht en waardering voor elkaar;  
  • Doelgroep die bij je past (psychogeriatrie, revalidatie, specialistisch en somatiek);  
  • Vernieuwende ouderenzorg #Zorgvernieuwer. 

Helpende plus bij Huntington betekent:

Als helpende plus op de Huntington afdeling bewaar jij het overzicht en draag je bij aan een optimaal woon- en leefklimaat. Je stimuleert de bewoners in hun zelfzorg en het zorgleefplan is hierbij leidend. Je staat je mannetje wanneer je te maken krijgt met agressie, verwardheid of ander gedrag van bewoners. Daarnaast weet je op een prettig manier samen te werken met collega's, vrijwilligers en mantelzorgers. (voorbeeld andere afdeling maar wellicht kunnen zij ons helpen met wat we hier kunnen zeggen).


Wij zien jouw ambitie!  

Werken bij Archipel betekent werken vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Misschien wil je jouw kennis verdiepen door het volgen van interessante (online) trainingen, wij ondersteunen jou!   


Zie jij jezelf als Helpende plus bij Huntington:

Dan maken wij graag kennis met jou! We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. We vragen voor deze baan een afgerond diploma Helpende plus. Enthousiast? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je vragen? Neem contact op met Werving en Selectie via 040-2654822, we gaan graag met je het gesprek aan.

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Respect Zorgprofessionals

Systeembegeleider woonbegeleiding en ambulante zorg.

Goirle
32 - 36 uur
Valkenhof

Vaktherapeut

Valkenswaard
24 - 32 uur
Anna voor Zorg

Wijkverpleegkundige niveau 5/6 Spijkenisse

Spijkenisse
In overleg