zoekt een

Begeleider verzorging

"Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Help je bij het creëren van een ontspannen sfeer zodat ik echt van een moment kan genieten?"

Waar ga je werken?
De woning waar je gaat werken bevindt zich op het woonzorgpark Boldershof. Hier wonen ouder wordende cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Binnen deze woning heeft iedereen zijn "studio" met eigen sanitair. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer en keuken waar samen wordt gekookt en gegeten.

Je komt te werken in een stabiel en gezellig team met een diverse samenstelling in leeftijd en ervaring. Zij zetten zich elke dag met elkaar weer in om de bewoners een goede oude dag te bezorgen.

Wie ga je helpen?
In de begeleiding van de cliënten op deze woning ben je zowel gericht op begeleiding als verzorging. Meerdere cliënten in de woning hebben een zintuigelijke beperking. Zij zijn slechtziend en/of doof. Hierdoor maken we in de communicatie veel gebruik van pictogrammen. De meeste cliënten zijn mobiel. De zorg bestaat vooral uit het ondersteunen van douche en toiletmomenten, waarbij het zo lang mogelijk in stand houden van vaardigheden en overnemen waar nodig voorop staat. Daarnaast komen er ook verpleegtechnische handelingen voor. Geen een dag is hetzelfde en dat maakt de afwisseling op deze groep heel divers en leuk! In de begeleiding van de cliënten wordt gebruik gemaakt van de visie ouderenhuis en triple-c methodiek.

Hoe ga je helpen?
De behoeften en wensen van de cliënten zijn heel verschillend en daar sluit jij als persoonlijk begeleider op aan. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Jij zorgt samen met je collega’s dat onze cliënten een zinvolle invulling van hun dag hebben. De cliënten maken allemaal gebruik van een vorm van dagbesteding, welke past bij de individuele vraag van de cliënt. We vinden het belangrijk dat cliënten in hun vrije tijd een dag invulling hebben die zij leuk vinden.

In ieder geval vertaal jij mogelijkheden naar een persoonlijk zorgplan. Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliënt en zijn verwanten en coördineert de zorg. Ook streef je naar een optimale samenwerking binnen het team en tussen verwanten, dagbesteding en andere betrokken disciplines. Dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor jou.

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2617 euro en 3535 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Begeleider verzorging ?

Bel, app of mail met Esther Vreman (recruiter) op telefoonnummer:+31651354881 of e-mailadres: esther.vreman@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-EV2

Contact

Esther Vreman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider - Mooiland Uitzicht, Doorwerth

Renkum
20 - 32 uur
S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Wouw
20 - 24 uur
Rivas Zorggroep

Medewerker Zorg en Welzijn VPT

Gorinchem
32 - 40 uur