zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider ouderen

"Zie jij wat ik nodig heb? Wil je samen met mij op zoek naar mogelijkheden om in stand te houden wat ik nog kan? Bied jij mij een fijne oude dag"?

Jij als Begeleider ouderen
Wat het zo leuk maakt om bij ons te werken, is dat de cliënten verschillende persoonlijkheden hebben met hun unieke eigenheid. Van rustig en meegaand tot aan meer structuur nodig hebbend. Dit maakt het werk voor jou als begeleider Ouderen afwisselend!

Onze ouder wordende cliënten kunnen gehoor- en visuele problemen hebben en zijn licht tot zeer ernstige verstandelijke beperkt. Met het ouder worden veranderen hun behoeften. In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliënt. Je houdt in stand wat de cliënt zelf kan of je zoekt naar nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt.

Vaak hebben ouder wordende cliënten een brede zorgvraag. Want naast hun verstandelijke beperking verouderen zij ook fysiek en kan er sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Jouw doel als begeleider ouderen is dat zij een fijne oudere dag leiden, tevreden zijn met zichzelf en zoveel mogelijk zelf keuzes kunnen maken. Je doet het natuurlijk niet alleen, maar met de cliënten, het netwerk van de cliënten en je collega's. Je werkt samen in een warm en hecht team!

‘s Heeren Loo, locatie Boldershof in Druten is een bijzondere plek. Op woonzorgpark Boldershof wonen namelijk mensen met én zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De moderne woningen van Boldershof staan in een groene omgeving met alle voorzieningen in de buurt. Druten valt onder regio Zuidoost-Nederland (ZON). Hier werken professionals met een zorghart. Ze zijn enorm betrokken en loyaal en willen het beste voor cliënten. In de regio gaan we uitdagingen niet uit de weg. Sterker nog: we gaan ze samen aan. Samen laten we ZON stralen!

Hoe ga je helpen?
Je dienst gaat bijna beginnen en met een grote glimlach loop je naar de deur van de woning. Die glimlach is er, omdat je weet dat je je brede repertoire aan begeleidingsstijlen zal moeten inzetten om cliënten te helpen, maar soms ook te overtuigen. Want eigenwijs, kunnen onze ouder wordende cliënten soms behoorlijk zijn.

Dit tovert die glimlach op jouw gezicht, want ondanks die eigenwijsheid geven zij jou veel humor en liefde terug voor de zorg die je ze geeft. Soms lukt het linksom, soms rechtsom en soms een beetje van beide, jij kijkt naar de cliënt en past hierop jouw begeleidingsstijl aan.

Onze cliënten kunnen vaak niet goed aangeven wat ze willen of uitdrukken hoe het met ze gaat. Hierdoor kunnen zij zich soms onbegrepen voelen, wat zij verbaal of fysiek kunnen uiten. Juist daarom draait alles om communicatie. Je zorgt voor sfeer, rust, verzorging en het juiste tempo in lijn met het ouder worden. Rust en respect staan daarbij voorop. Onze bewoners leven zo zelfstandig mogelijk. Zij communiceren ieder op hun eigen manier. Jij sluit aan op wat zij nodig hebben en ondersteunt ze in hun zelfstandigheid. In de rol van persoonlijk begeleider organiseer je de zorg voor cliënten. Jij stelt doelen op in overleg met de cliënt, verwanten en gedragswetenschapper. Je zorgt daarna dat deze doelen worden behaald. Je coacht je team en bent het aanspreekpunt voor collega’s en verwanten. Zo zorg jij voor een fijne omgeving waarin de cliënt zich kan ontwikkelen.

Samen met jou zoeken wij graag uit, welke woning het beste bij jou past!

Dit ben jij
 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding in de gezondheids- of welzijnszorg op minimaal niveau 3.
 • Je bent daadkrachtig en je handelt vanuit de wensen en behoeften van de cliënt en zijn omgeving.
 • Je bent sociaal sterk, je kunt goed samenwerken en bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent geduldig en stressbestendig.
 • Je kunt improviseren en bent ondernemend.

Dit bieden wij
 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2617 euro en 3861 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als (Persoonlijk) Begeleider ouderen?

Bel, app of mail met Esther Vreman (recruiter) op telefoonnummer:+31651354881 of e-mailadres: esther.vreman@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-EV2

Contact

Esther Vreman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

Verzorgende IG

Tilburg
In overleg
Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur