zoekt een

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige, gebied 7

Maak het verschil
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) sta je midden in de eigen omgeving van onze cliënten. Jij vervult een belangrijke rol in de coördinatie en uitvoering van complexe behandelplannen. Je werkt daarbij nauw samen met andere hulpverleners en netwerkpartners en bent voor de cliënt en diens netwerk een belangrijk aanspreekpunt.

De functie van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV):

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van behandelingen omdat deze in duo- behandelaarschap plaatsvinden
 • Je geeft hierbij advies en overlegd met andere hulpverleners, met inachtneming van je eigen professionele verantwoordelijkheid.
 • Je zorgt voor een goede afstemming met de cliënt en diens netwerk/ondersteuningssysteem.
 • Binnen het team wordt ook volgens de POD methodiek gewerkt.
 • Je voert regie uit over behandelingen op basis van je kennis en ervaring en werkt volgens gespecialiseerde methodieken.
 • Je informeert verwijzers, hulpverleners en indien nodig andere betrokkenen over de voortgang en resultaten van de behandeling.
 • Je houdt (cliënten)dossiers en administratieve taken die voortvloeien uit je functie bij, inclusief schriftelijke rapportages, verslagen, behandel beoordelingen, eventuele overdrachten en ontslagbrieven van cliënten.
 • Je evalueert en rapporteert over de voortgang en resultaten aan het multidisciplinaire behandelteam.
 • Je levert een bijdrage aan het kwaliteitsbeleid op beleidsniveau, en betrokkenheid bij zorgontwikkeling.

Jouw toekomstige werkplek en team
Je gaat werken in gebiedsteam 7. Het gebiedsteam bestaat uit 3 multidisciplinaire samenwerkingsgroepen. Het gebied beslaat omgeving Woensel Zuid-West, Woensel Oost.

De uitdagingen in de geestelijke gezondheidszorg zijn groot. Daarom zet GGzE in 2023 een stap naar voren. We willen als GGzE dichterbij de cliënten staan en dus gaan we het gesprek thuis of gewoon in de buurt aan; middenin de vertrouwde omgeving.

Het doel? De zorg voor de meest kwetsbare mensen dichterbij huis organiseren. En niet kijken naar diagnoses of verschillen, maar naar de kwaliteit van leven. En dat vanuit dezelfde zorgvuldigheid, professionaliteit en kwaliteit van zorg die wij bieden.

Samenwerking is de sleutel tot succes 
Om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen werken we intensief samen met onze netwerkpartners. Zoals huisartsen, welzijnsorganisaties, politie en woningcorporaties. Maar juist ook het netwerk van cliënten krijgt een essentiële rol in de weg naar herstel. Denk aan familie, vrienden, buren of verenigingen. Want echt herstel vindt plaats op eigen kracht, midden in de vertrouwde omgeving en met de juiste mensen om je heen.

Lokale gebiedsteams 
We werken vanuit acht lokale gebiedsteams en één centraal team. Je werklocatie is locatie de Grote Beek, Boschdijk 625.

Jouw achtergrond
In de rol van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) breng je een unieke combinatie van kwaliteiten en vaardigheden. Je bent in bezit van een afgeronde SPV- opleiding met BIG-registratie en combineert dit met flexibiliteit en stressbestendigheid. Je bent niet alleen in staat om structuur te bieden aan cliënten, maar je beweegt ook creatief mee in hun belevingswereld en die van hun naasten.

Plezier in het werken met anderen, een positieve insteek en de wens om een toekomst te bouwen in een dynamisch en afwisselend werkveld zijn essentiële onderdelen van jouw profiel. Je bent een echte teamspeler, die het geven en ontvangen van feedback als natuurlijk beschouwt voor de professionele ontwikkeling van zowel het team als jezelf.

Bovendien erken je het belang van humor in je werk en draag je bij aan een professionele en gezellige werksfeer samen met je collega's. Of je nu al ervaring hebt in de psychiatrie of een sterke affiniteit hebt met onze doelgroep, jij bent klaar om je in te zetten voor onze cliënten.

Jouw profiel:

 • Afgeronde SPV-opleiding met BIG-registratie.
 • Flexibiliteit, stressbestendigheid en tactvol handelen.
 • Vermogen om structuur te bieden en creatief mee te bewegen met cliënten en naasten.
 • Een teamspeler die houdt van een hoge mate van verantwoordelijkheid.
 • Erkenning van het belang van humor en een positieve werksfeer.
 • Ervaring of sterke affiniteit met de psychiatrie en onze doelgroep.

Herken jij je hierin en wil je meebouwen aan de zorg van de toekomst? Solliciteer dan en maak een verschil in het leven van onze cliënten.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 55: minimaal € 3076 - maximaal € 4785 op basis van 36 uur.  
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten of de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Niels van Poll en (Teamleider gebied 7 & 8) via telefoonnummer 06-51637152.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 17 juni 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

tanteLouise

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Oost West en Middelbeers
In overleg
GGz Breburg

Verpleegkundig Specialist - FACT

Tilburg
24 - 36 uur