Controller Zorg

Amare zoekt een ervaren Controller Zorg, wie gaat deze leuke uitdaging met ons aan? 

Wat zoeken wij dan? Een ervaren en betrokken controller die de (jeugd)zorg / GGZ een warm hart toedraagt en vanuit kennis, ervaring en ambitie toe is aan een mooie uitdaging binnen een mooie organisatie. 

Als controller breng jij de bedrijfseconomische expertise die nodig is om de organisatie financieel gezond te houden. Als businesspartner werk je nauw samen met bestuur en het management. Je bent een waardevolle sparringpartner, adviseert en geeft invulling aan de planning en control cyclus, strategische vraagstukken, verzorgt de juiste stuurinformatie en signaleert kansen en innovatie. Met jouw nieuwsgierigheid, communicatieve vaardigheden en ervaring met business intelligence ben je een waardevolle aanwinst voor onze dynamische organisatie. 

Als controller heb je een groot aandeel in deze ondersteuning. Je draagt bij aan een toekomstbestendige en solide bedrijfsvoering. Binnen Amare ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële activiteiten. Als eigenaar van de Planning en Control-cyclus rapporteer je  op maandelijkse en driemaandelijkse basis aan het management. Je geeft met verve vorm aan stuurinformatie en periodieke monitoring ten behoeve van de bedrijfsleiding/-voering. Daarnaast ondersteun je de financiële validatie van plannen, projecten en ad hoc-verzoeken.

Vanuit je control-positie zie je toe op naleving van wet- en regelgeving qua boekhouding en de wettelijke vereisten. Je onderhoudt het contact met de externe accountant, maar ook met  de Belastingdienst en met gemeenten en Zorgkantoor ten aanzien van productieverantwoording en nacalculatie. Je bent een perfecte buddy voor Zorginkoop vanuit je financiële expertise. 

Ben jij dit? 

  •  Je hebt minimaal een HBO werk en denkniveau en een op het vakgebied gerichte afgeronde opleiding
  •  Je hebt ruime  ervaring met de administratieve processen en financiële analyse in het complexe en dynamische werkveld van een  zorginstelling 
  • Je denkt vanuit de business, wel met een zorgbril, kijkt integraal en neemt een onafhankelijke houding aan in zowel denken als handelen.
  • Je bent vaardig in het vertalen van financiële gegevens in heldere en bruikbare stuurinformatie
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en de capaciteit om zowel intern met management als extern met diverse belanghebbenden effectief samen te werken en te communiceren.
  • Je bent sterk in zakelijke oordeelsvorming, analytische vaardigheden en advisering. Je kunt prioriteiten herkennen en stellen.
  • Je hebt gedegen kennis van financiële rapportage- en BI-tools en ervaring met ONS/Nedap of een vergelijkbaar integraal softwaresysteem voor de zorg

Dit krijg je ervoor terug:

Een salaris in FWG 65 CAO Gehandicaptenzorg conform ervaring en opleiding. Je salaris wordt per 1 juni en 1 dec 2024 met 2% verhoogd;
Een vaste eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%);
Overige goede secundaire voorwaarden, binnen een fijne organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer waarin ook humor van belang is!

Contact

Anne-Claire de Wijn / Carin van Poppel
HR Business Partner / Business Controller a.i.
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

tanteLouise

Business Controller

Bergen op Zoom
32 - 36 uur
Sterk Huis

Financieel administratief medewerker

Goirle
In overleg
Máxima MC

Salarisadministrateur (32-36 uur per week)

Veldhoven
32 - 36 uur