zoekt een

Applicatiebeheerder ICT in Gennep

Als applicatiebeheerder is het aan jou om onze digitale omgeving binnen Dichterbij  up-to-date te houden én de functionaliteiten te verbeteren. Jij bent het luisterend oor, die de wensen van collega's omzet in processen en ons helpen om slimmer én efficiënter te werken.

Dit ga je doen
Doelstelling is om alle processen zoveel als mogelijk in de applicaties uit te voeren. Om deze applicaties goed te laten draaien zoeken we een collega die het proces, de functionaliteit en de techniek kan verbinden en verder kan inrichten. Je zorgt voor een goede werking van de applicaties en de processen rondom. Daarnaast beantwoord je vragen van gebruikers, werk je updates bij en denk je actief mee met de afdelingen om de eindgebruiker te ontzorgen.  

Met jouw kennis en ervaring ben je een waardevolle toevoeging voor het team én de organisatie, en ontvangen we graag jouw inhoudelijke advies. Hierdoor weet je ons aan de hand mee te nemen en op weg te helpen. We nodigen je uit om proactief met verbetervoorstellen te komen die de applicaties verbeteren. 

Hier ga je werken
Je standplaats is op ons mooie hoofdkantoor in Gennep. In deze functie kan je ook hybride werken, we voorzien je uiteraard van de juiste thuiswerkfaciliteiten. 

Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Samen kijken we naar jouw inzet zodat deze in de juiste balans is voor jou als collega. 

Met wie werk je
Je werkt samen met de gebruikers en de collega's in het werkveld. Ons ICT team bestaat uit 27 collega's. Allen enorm gedreven professionals met verschillende ICT ervaringen. 

Wij bieden jou
- We bieden jou direct bij aanvang een contract voor onbepaalde tijd, voor 32 - 36 uur;
- Salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg, schaal 45 - 50, tussen € 2.766,- en € 4.264,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van de werkervaring die je meeneemt;
- Een vaste eindejaarsuitkering (8,33% van je jaarsalaris) en vakantietoeslag (8%);
- Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris (via Fisc free kan je deelnemen aan een fietsplan, aanschaf laptop, sport abonnement, weekendjes weg of extra vrije dagen etc.). 

Dit ben jij
Binnen het Team ICT zoeken we een ervaren proces- en applicatiebeheerder voor o.a. Medimo, ONS en Office 365 (evt. aangevuld met TOP Desk). 

Het is belangrijk dat je nauw samenwerkt met de collega’s in de business. Het begrijpen van de taal van de gebruiker is belangrijk, jij draagt dit uit door het geven van uitleg op de werkvloer. De huidige processen hangen complex samen, maar jij bent in staat om dit te vertalen naar integrale werkprocessen. Meer concreet beschik je over:  
- Een afgeronde hbo opleiding in de richting van functioneel beheerder of mbo niveau 4 met veel relevante ervaring;
- Kennis Medimo en ONS is een vereiste;
- Je bent analytisch, zorgvuldig en klantgericht;
- Je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving;
- Je kan goed samenwerken, maar bent ook zelfstandig in het creëren van oplossingen. 

Dichterbij een betekenisvol leven
Met jouw kennis en ervaring maak jij een verschil! Wat jouw talent ook is of welke rol je ook vervult, je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier bij te dragen aan het verbeteren van de zorg voor onze cliënten.

Wij zijn Dichterbij voor mensen met een verstandelijke beperking en de mensen om hen heen. Bij Dichterbij geloven we dat iedereen een betekenisvol leven verdient, waarin je jezelf kan en mag zijn. In een omgeving die accepteert wie je bent. Dat is in de kern wat we geloven en waar we voor staan.  
Bij Dichterbij kijken we elke dag opnieuw naar wat de cliënt nodig heeft. Samen met zijn of haar omgeving kijken we hoe we de basale behoeften kunnen vervullen. Dat doen we vanuit wensen, talenten en mogelijkheden.

Met meer dan 4.000 collega’s bieden we ondersteuning, zorg en behandeling. Dat doen we op verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen.

Meer weten? Of solliciteren?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rene Eijk via e-mail; r.eijk@dichterbij.nl 

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl

Reageren op deze veelzijdige functie kan via de website van Dichterbij, waar je jouw cv en motivatie uploadt via deze link; https://werkenbijdichterbij.nl/vacatures/applicatiebeheerder-ict-1056749/

Recente vacatures

Thebe

IT Specialist

Tilburg
32 - 36 uur
BrabantZorg

Medewerker IT Beheer | Uren in overleg

Oss
0 - 36 uur
Kempenhaeghe

Medisch Applicatiebeheerder

Heeze
32 - 36 uur