zoekt een

Bijbaan/Vakantiebaan in de zorg? Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar versterking tijdens de vakantieperiode en/of als bijbaan. Vind jij het als student helpende, verzorgende IG of student verpleegkunde leuk om zorg te bieden aan huis? Of ben je hier benieuwd naar?

Dan is dit iets voor jou!
Voor buurtteam Altena- Woudrichem zijn we op zoek naar Oproepkracht / Vakantiekrachten voor de rol van helpende, verzorgende IG of HBO verpleegkunde. Je gaat zelfstandig werken in de wijk en komt in aanraking met veel verschillende zorgvragen van cliënten. Natuurlijk word je eerst ingewerkt binnen ons team zodat je met een fijn en bekwaam gevoel zelfstandig de wijk in kan gaan. Van tevoren kijken we samen met jou welke handelingen jij al wel mag en kan doen en welke nog niet. In de wijk komen we namelijk van alles tegen. Van katheterzorg tot aan hulp bij het douchen en van injecteren tot aan oefenen met een cliënt om zelf de steunkousen aan te kunnen doen.

Jij haalt je energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar leven te leiden. Hierin kijk je tevens naar de mogelijkheden op gebied van zelfredzaamheid, eventueel met hulp van een collega. Je bent het aanspreekpunt van de cliënt en diens naasten en je durft te handelen in soms complexe of acute situaties. Natuurlijk is er altijd een collega bereikbaar in de wijk waarop jij terug kan vallen wanneer je hulp nodig hebt. Daarnaast heb je in de wijk tevens contact met andere disciplines zoals bijvoorbeeld de ergotherapeut en de apothekersassistente. Samen met het zelfsturende team bewaak je de kwaliteit van zorg voor de cliënt.

Kortom, een afwisselende en uitdagende bijbaan en/of vakantiewerk waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan ons menslievende zorg. Je werkt binnen je eigen buurtteam samen andere collega’s en een manager op afstand. Dat betekent veel vrijheid en zelfstandigheid. De uren zijn in overleg te bepalen, een 0-uren contract behoord ook tot de mogelijkheden. Het hebben van een rijbewijs en beschikking tot een auto is een pré in ons werkgebied.

Samen met jou kijken we dan graag naar de mogelijkheden. Heb je interesse, neem contact op en loop gerust een keertje mee!

Over jou
 • Je vraagt op tijd om hulp, je kent je grenzen in bekwaam- en bevoegdheid en hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je vindt het leuk om ervaring op te doen naast je studie;
 • Je haalt er energie uit om cliënten te stimuleren in de zelfredzaamheid;
 • Je bent hulpvaardig, vriendelijk en flexibel;
 • Je weet om te gaan met onverwachte situaties;
 • Je kunt je goed inleven in een ander;
 • Je doet de opleiding verzorgende IG of verpleegkunde, MBO of HBO. Je zit minimaal in je tweede leerjaar.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.536,95 - max. € 3.502,58. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van oproepkracht / vakantiekracht na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct met je CV of bel met onze recruiter; Monique van Dijck - 06 –57849377

Wil meer weten over de werkzaamheden in de zorg bij ons team? Neem dan contact op met Joyce Nooijen Joyce.Nooijen@thebe.nl telnr. 088-117 32 13.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur