zoekt een

Ondersteuner thuis Oproep- Vakantiekracht

Heb je een hart voor de zorg, maar geen diploma? Of ben je een student op zoek naar een bijbaan en/of vakantiebaan die niet alleen voldoening geeft, maar ook waardevolle ervaring biedt? Misschien overweeg je zelfs een carrièreswitch naar de zorg? Als dit op jou van toepassing is, dan hebben we een geweldige kans voor jou!

Als ondersteuner thuis in de wijkverpleging bij Thebe, werk je flexibel als oproepkracht/vakantiekracht voor 4 tot 12 uur per week. Werkuren in overleg en zijn afwisselend waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw agenda. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig de wijk in en draai je ochtend-, middag- en avonddiensten. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat onze cliënten de beste zorg ontvangen.

Dan is dit iets voor jou!
Voor buurtteam Altena- Woudrichem zijn we op zoek naar Oproepkracht / Vakantiekrachten voor de rol van Ondersteuners Thuis in de wijk.

Je ondersteunt cliënten bij dagelijkse activiteiten, waardoor ze zelfstandig kunnen blijven functioneren en genieten van het leven. Denk aan het stimuleren van hobby's, sociale interacties en beweging. Deze ondersteuning verlicht niet alleen de mantelzorgers, maar zorgt er ook voor dat cliënten weten dat ze in goede handen zijn.

Beschik je over eigen vervoer dan is dit handig maar met een elektrische fiets of scooter is deze route ook prima te doen. Er staat een "bedrijfs- electrische -fiets" bij de locatie voor je klaar.

Over jou
 • Je hebt interesse in het helpen en ondersteunen van mensen met dagelijkse taken en activiteiten.
 • Minimaal MBO 2-niveau en goede beheersing van het Nederlands.
 • Je bent bereid om flexibele dagdelen en/of in de weekenden inzetbaar te zijn.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep (kwetsbare ouderen en chronisch of tijdelijke zieken).
 • Je weet om te gaan met onverwachte situaties en je denkt in oplossingen.
 • Je kunt je goed inleven in een ander en bent een luisteraar met aandacht.
 • Je beschikt over een werk- denkniveau vanaf MBO 2 niveau (geen diploma vereist).
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.236,57 - max. € 2.772,02. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van oproepkracht / vakantiekracht na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct met je CV of bel met onze recruiter; Monique van Dijck - 06 –57849377

Wil meer weten over de werkzaamheden in de zorg als ondersteuner thuis? Neem dan contact op met Joyce Nooijen Joyce.Nooijen@thebe.nl telnr. 088-117 32 13.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Máxima MC

Nucleair Geneeskundige/Nucleair radioloog

Veldhoven
36 - 40 uur
Avoord

Zorgstudent Thuiszorg

Etten-Leur
12 - 36 uur