zoekt een

Secretaresse Revalidatie en herstel

Ben jij die alerte secretaresse revalidatie en herstel die snel kan schakelen?

Voor onze locatie in Breda, zijn wij per direct op zoek naar een secretaresse revalidatie en herstel (voor 16 uur per week) die samen met ons laat zien dat De MARQ meer mogelijk maakt voor onze revalidanten en hun naasten. Een enthousiaste collega die een werkplek zoekt waar haar mening telt. Herken jij je in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De MARQ is dé specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Onze slogan ‘De MARQ  Maakt Meer Mogelijk’, is een belofte aan revalidanten én hun naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt om individuele revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. De kernwaarden van De MARQ  ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn daarbij leidend voor al onze, circa 230, collega's. 

 

Wat ga je doen?

In deze functie kunnen artsen en leden van het multidisciplinaire team rekenen op jouw ondersteuning. Zo ben jij o.a. verantwoordelijk voor algemene (medische) correspondentie en het compleet en actueel houden van (digitale) dossiers. Ook onderhoud je contacten met externe zorgverleners en vraagt telefonische informatie zoals uitslagen, medicatie en recepten op. 

Daarbij:

 • Houd je samen met je collega’s de mailbox van de MARQ en van het secretariaat revalidatie en herstel nauwkeurig bij.
 • Denk je mee over werkwijzen en benodigde aanpassingen in het werkproces.
 • Ben jij scherp op de urgentie en prioriteit bij het maken van afspraken. Jij beantwoordt zoveel mogelijk telefonische vragen, maakt afspraken en/of verbindt door.
 • Voer je administratieve werkzaamheden uit rondom aanmeldingen, herindicatie, agenda’s van revalidanten, vaccinatieprogramma’s en overzichten bereikbaarheidsdiensten van artsen en het MT.
 • Zorg je ervoor dat voorraden op peil blijven door het tijdig plaatsen van bestellingen.


Wie ben jij?

 • Je blinkt uit in luisteren, hebt tact en bent hulpverlenend ingesteld.
 • Jij neemt initiatief en doet verbetervoorstellen.
 • Je bent alert en hebt oog voor knelpunten, problemen en/of kansen.
 • Jij bent nauwkeurig, behoudt het overzicht en informeert betrokkenen.
 • Als echte teamspeler maak je fouten bespreekbaar en sta je open voor feedback van anderen. 


Wat breng je mee?

 • Een relevant mbo-3-diploma, kennis van medische terminologie en ervaring op secretarieel gebied.
 • Kennis van kantoorautomatisering en relevante softwarepakketten.
 • Je bent goed in communiceren en hebt gevoel voor tekst.
 • Prioriteiten stellen gaat je goed af, terwijl je nooit het oog voor detail verliest. 


Wat mag je verwachten? 

Werken bij De MARQ betekent werken in een unieke organisatie die volop in beweging is. In een professionele en inspirerende omgeving waar vakmanschap, balans tussen menselijk en zakelijk, en laagdrempelige communicatie met en tussen alle collega’s hoog in het vaandel staan.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst als secretaresse revalidatie en herstel. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT. Daarnaast biedt De MARQ een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteer direct!

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ?  Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct en solliciteer via HRM@deMARQ.nl of neem contact op met het medisch secretariaat, via 088-1710136 voor meer informatie.

Wij zien je cv en motivatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door recruiters of zzp’ers geniet niet de voorkeur. Dit omdat wij graag nieuwe collega's zelf een arbeidsovereenkomst aanbieden. Past dit bij jou, neem dan contact met ons op.

 

Contact

Medisch secretariaat
Medisch secretariaat
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Brabant Zuidoost

Receptiemedewerker GGD

Eindhoven
Parttime
Sterk Huis

Registratiemedewerker Klantenbureau

Goirle
In overleg
Kempenhaeghe

Salarisadministrateur (28 uur)

Heeze
24 - 28 uur