Informatie Management Specialist

Ben jij de technisch expert die energie krijgt van het werken met data en ben je op zoek naar betekenisvol werk? Dan is deze veelzijdige en uitdagende functie zeker iets voor jou!

Dit ga jij doen
In deze veelzijdige functie ligt de nadruk op het technische aspect van Werken met Data. Jij bent samen met je directe college de technisch expert in ons team dat nu uit 4 directe collega’s bestaat.
Voor jou ligt er de uitdaging van het verder ontwerpen en ontwikkelen van ons centrale datamodel, en deze te verrijken met data uit nieuwe bronnen. Via Qlik Sense ontsluit je data en weet deze om te zetten naar concrete oplossingen voor onze ondersteunende diensten en zorgteams. Naast ontwikkeling zal ook beheer en optimalisatie van de bestaande omgeving tot je taken behoren. Je werkt planmatig en intensief met onze issuemanagement tool. In de front-end ben je bekend met Set Analysis en kun je collega’s op weg helpen met elementen uit jouw datamodel. Daarnaast ben je een waardevolle schakel bij vernieuwende projecten zoals de migratie naar Azure, Landelijke gegevensdeling en zetten we met jou graag de eerste stappen in Data Science.

Dit breng jij mee
We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zijn of haar grote liefde voor het BI-vak en voor informatie management wil inzetten om de zorg een warm hart toe te gaan dragen!
Naast die liefde voor data zit er ook zo’n 5 jaar relevante ervaring met data modelleren en scripting in je rugzak.
Qlik Sense kent geen geheimen voor je, maar ook ervaring met andere BI-tools (Power BI, Tableau) is van harte welkom.
Ervaring met het ontsluiten van een van onze bronapplicaties zoals AFAS en ONS spreekt ons zeker aan.
Omdat we plannen hebben om een datawarehouse te gaan ontwikkelen is kennis van deze ontwikkeling en verdere integratie hiervan een absolute pré. Je past uitstekend bij ons als je graag zelfstandig werkt en waar nodig de juiste samenwerking weet op te zoeken. Kortom, je bent een sterke technische BI-specialist die de zorg een warm hart toedraagt!

Dit bieden wij
  • Je werkt in een zelfsturend team waarbij jouw input écht telt en je ruimte hebt om te pionieren
  • De mogelijkheid om 4 x 9 uur te werken
  • Een baan bij een werkgever met 22 zorglocaties verspreid over Eindhoven die bovendien in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Kosteloos volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis academie
  • Deze functie is ingeschaald in FWG 55 conform de CAO VVT (min. € 3.256,53 – max. € 4.906,49 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.

Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.

Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Contact

Cindy Martes - Elbers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting PSW

Beheerder telefonie en zorgdomotica

Herten
32 - 36 uur