Verzorgende IG

Park Vossenberg is per direct op zoek naar een verzorgende IG voor 24 tot 32 uur per week.

Park Vossenberg in Kaatsheuvel heeft een prachtig complex met 89 appartementen met ieder een eigen keuken, douche en toilet gerealiseerd en vier ontmoetingsruimtes. Een prettige en veilige omgeving met een groot aanbod van diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Voor deze locatie zijn we op zoek naar enthousiaste verzorgenden IG. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te wonen en te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
We zoeken een verzorgende IG die vanuit trots en passie de zorg naar een hoger niveau tilt. De functie stelt je in de gelegenheid om de zorg voor onze cliënten samen met jouw collega’s inhoudelijk vorm te geven. Jouw taken: 
•    Het bieden van kwalitatief hoogwaardige verzorging en begeleiding gericht op een aangenaam leven voor cliënten;
•    Via zorgplannen, multidisciplinair samengesteld, wordt de cliënt zorg op maat aangeboden;
•    Signaleren en bespreken van knelpunten in de verzorging;
•    Observeren van de cliënt en signaleren van non-verbale signalen;
•    Handelen conform gemaakte omgangsafspraken.
Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Zorggroep Elde Maasduinen is een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn of haar levensverhaal centraal stelt. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze cliënten. Als verzorgende IG verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze cliënten, waarbij een klantgerichte bejegening, van zowel cliënten, familie als collega's, een cruciale rol speelt.

Wij vragen
•    Een diploma verzorgende IG op niveau 3;
•    Een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
•    Ervaring in het werken met zorgplannen en werkt zelfstandig;
•    Een respectvolle houding ten opzichte van ouderen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden om bewoners te stimuleren en motiveren; 
•    In jouw dagelijkse werkzaamheden onze kernwaarden te omarmen en hieraan een goede invulling te geven.
•    Je bent inzetbaar in dag- en avonddiensten en twee weekenden per maand.

Wij bieden
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 2.466,72 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Bernadette van Vlerken, teamcoach, 06-10888026 of Fabiola Martens, teamcoach, 06-11567096. 
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur op of via de link: Vacature 103-377 Verzorgende IG - Verzorgende IG - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-377.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur