zoekt een

Senior verpleegkundige De Hazelaar - Miro (V240159)

Wie ben jij en wat ga je doen
Als senior verpleegkundige heb je voldoende vakinhoudelijke kennis in huis om verpleegkundige diagnoses te stellen en complexe handelingen te verrichten. Samen met je team draag je bij aan de zorg voor en het welzijn van onze bewoners. Door jouw enthousiaste en inspirerende aanpak weet jij collega’s te stimuleren en te motiveren en voelen onze bewoners zich thuis. Zowel je collega’s als onze bewoners én hun familieleden kunnen bij jou terecht voor advies over het verpleeg- en verzorgingsproces. Je zit vol passie, creativiteit en positiviteit en je neemt daar je collega’s in mee.

Als senior verpleegkundige ben je samen met je collega senior verpleegkundige het aanspreekpunt voor de teams van Miro 1 en Miro 2. Dit betekent dat je afwisselend op een van beide teams staat ingepland als een van de zorgdiensten. Daarnaast krijg je ruimte om je senior taken te doen.

Naast dat je zorgtaken verricht, coach je ook je collega's op de afdeling. Miro is een m-ZIC afdeling waar veel BBL- en BOL studenten worden opgeleid, waar je nauw bij betrokken bent.
Je neemt deel aan afdelingsoverstijgende werkgroepen/overlegmomenten. Je hebt een nauwe samenwerking met de manager zelfstandige teams.

Meer weten?
Bel Mariëlle Verheijden, manager zelfstandige teamssenior op 06-18692668.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Leren en ontwikkelen zijn belangrijke pijlers binnen de Wever. Er zijn veel mogelijkheden voor degenen die zich graag willen ontwikkelen op zowel hun inhoudelijke vak als op persoonlijk vlak.
  • Een salaris volgens cao VVT FWG 50: €3.256,53 - €4.370,94 bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van ervaring.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 32 tot 36 uren per week, in te vullen volgens het rooster. Diensten zijn met name door de week overdag, maar bereidheid om indien nodig te werken in avond, weekend, nacht of feestdagen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
  • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
  • We bieden vele vitaliteitsprogramma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Een hbo-diploma Verpleegkunde met BIG-registratie.
  • Relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.
  • Ervaring met projectmatig werken.
  • Je werkt graag in een team en kan ook een leidinggevende en coachende rol op je nemen

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Afdeling Miro is gevestigd in Behandelcentrum de Hazelaar in Tilburg West. De afdeling is een multidisciplinair Zorg Innovatie Centrum (m-ZIC). Een ZIC kenmerkt zich door een krachtige leeromgeving, waar opleiden en leren centraal staan.

Miro is een afdeling die zorg biedt aan cliënten met chronisch lichamelijke, intensieve of palliatieve zorgvragen.
Op Miro 1 verblijven cliënten met een chronische lichamelijke zorgvraag die voor langere tijd bij ons verblijven.
Op Miro 2 verblijven cliënten met een tijdelijke zorgvraag gericht op intensieve, verpleegtechnische, oncologische of palliatieve zorg.
We proberen zoveel mogelijk zorg op maat te bieden en gaan daarbij uit van persoonsgerichte zorg en de eigen regie van de cliënt. We kijken hoe we de wensen van de cliënt kunnen combineren met de medische zorgvraag.

Meer informatie over een m-Zic vind je via: https://youtu.be/fVoyiDTPaTw.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Marielle Verheijden, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

HBO verpleegkundige Orthopedie

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Meeting Care Thuiszorg

HBO-verpleegkundige (wijkverpleegkundige)

Tilburg
In overleg
TWB, Thuiszorg West-Brabant

Traineeship hbo-verpleegkundige in de wijkverpleging

Bergen op Zoom
32 - 36 uur