zoekt een

Assistent Zorg

Ben jij gediplomeerd assistent zorg en wil je samen met je collega's meer leefplezier toevoegen aan de dagen van onze bewoners?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe locatie Eikenbosch zijn we op zoek naar een assistent zorg. De uren zijn in overleg. In jouw rol als assistent zorg draag je zorg voor het verrichten van de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en (welzijn) ondersteunende werkzaamheden voor een afdeling of bij de cliënten/bewoners thuis. Door de mens te blijven zien, onderneem jij al het mogelijke voor het optimale welzijn en welbevinden van cliënten/bewoners. Je gaat daarom in overleg met de cliënt/bewoner en je houdt daarbij rekening met de zelfredzaamheid. Daarnaast voer je je werkzaamheden uit in overleg en afstemming met collega’s in het
team.

Je hebt aandacht voor de bewoner en je signaleert en rapporteert eventuele bijzonderheden met betrekking tot de leefomgeving van de cliënt/bewoner. Ook kun je worden ingezet in de ondersteuning bij de dagelijkse bezigheden van de cliënt /bewoner bij het verstrekken van eten en drinken of het begeleiden naar afspraken. Tevens kan er sprake zijn
bij ondersteunen op het gebied van facilitaire werkzaamheden zoals bijvoorbeeld de distributie van goederen tussen afdelingen van maaltijden, drankvoorziening, linnengoed, afval etc. Naast het werk voor zorg, vervul je ook een rol voor het team, omdat je teamtaken vervult.

Over jou
Voor de functie assistent zorg beschik je over het diploma assistent zorg. Je hebt sociale vaardigheden nodig bij dagelijkse werkzaamheden zoals tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en het goed kunnen luisteren bij het voeren van overleg met de cliënt/bewoner en voor het werken in teamverband en in de contacten met cliënten/bewoners.

Je bent vaardig in het overleggen met de cliënt/bewoner en het uitvoeren van ADL en welzijn ondersteunende taken, waarbij je werkt met gangbare huishoudelijke apparatuur. Je bijdrage aan de dagelijkse activiteiten en bij bijzonderheden op het gebied van gezondheid en welbevinden van cliënten rapporteren en melden volgens het vaste format.

Wij bieden
  • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
  • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.236,57 - max. € 2.772,02. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
  • Interessante (collectiviteits)kortingen.
  • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
  • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Liesbeth Veefkind Telnr. 06-82964428

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rivas Zorggroep

Assistent wonen en welzijn

Gorinchem
16 - 20 uur
Oktober

Groepsassistent Somatiek - Floriaan

Bladel
32 - 40 uur
Stichting Land van Horne

Zorgcoördinator (Verzorgende / Verpleegkundige)

Budel
24 - 28 uur