zoekt een

Vakantiekracht (ondersteuning op de afdeling) - FloriaanVakantiekracht Floriaan / Kempenland in Bladel (ondersteuning op de afdeling)

Dat is samenzorg voor bijverdieners

Wil jij lekker bijverdienen tijdens de vakantie als ondersteuner op een van onze afdelingen? Ben je 16 jaar of ouder en woon je in de buurt van Bladel? Als vakantiekracht tijdens de zomervakantie zorg jij voor een mooie zomer voor onze bewoners. Wat ga je doen? Je gaat onze zorgprofessionals ondersteunen. Zo ga je bijvoorbeeld bedden opmaken, ruim je de kamers van onze bewoners op, zorg je voor de was en zijn de voorraadkasten tijdig aangevuld door jou. Ook ben jij te vinden in de huiskamer van onze bewoners waar je in de keuken helpt bij bijvoorbeeld het smeren van boterhammen, het in- en uitruimen van de vaatwasser en help je bij welzijnsactiviteiten. . Klantvriendelijk, gastvrij en met een grote lach op je gezicht. Zo werken wij samen!

Volg je op dit moment al een zorgopleiding of ga je na de zomervakantie een zorgopleiding volgen zoals een MBO Verzorgende, MBO Verpleegkunde, HBO Verpleegkunde of Geneeskunde studie? Solliciteer dan op onze vacature Student in de Zorg op www.werkenbijoktober.nl. Dan kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Deze vakantiebaan is beschikbaar voor onze locatie Floriaan en Kempenland in Bladel. Het is daarbij belangrijk dat je minimaal 4 weken of meer beschikbaar bent in de periode 6 juli t/m 18 augustus 2024.

Verder vinden we belangrijk:
 • Bent minimaal 16 jaar of ouder.
 • Fysiek heb je een goede conditie.
 • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.
 • Flexibel inzetbaar voor zowel dag-, avond- en weekenddiensten.
 • Voor deze vakantiebaan bieden wij je een 0-uren contract tijdens de zomervakantie.

Dit is wat we voor je hebben:
 • Een all-in uurloon (per juli 2024) van € 6,04 voor 16-jarige, € 6,91 voor 17-jarige en € 8,76 voor 18-jarige.
 • Een leuke werkplek waar je echt van betekenis kunt zijn en je breed kunt oriënteren op de zorg.

Ohja, bijna vergeten!
 • Heb je vragen over de vacature? Onze recruiters Sanne en Tineke zijn bereikbaar voor vragen via 088-2486133 of recruitment@zorginoktober.nl.
 • Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Oktober faciliteert en vergoed de kosten voor de aanvraag hiervan.
 • Via www.zorginoktober.nl/werken-bij-oktober/ krijg je een goede indruk over werken bij Oktober.

Reageren gaat als volgt:
 • Interesse: Klik op de knop ‘Interesse? Klik hier!’ en geef je gegevens door.
 • Telefonisch contact: We nemen snel contact met je op
 • Kennismaking: We gaan graag met je in gesprek
 • Voorstel: Bij een wederzijdse klik volgt een overeenkomst
 • Welkom bij Oktober: Op naar de beste samenzorg met jou!

Over Stichting Oktober
Kwaliteit van leven, daar werken we samen aan. Van administratief medewerker tot verpleegkundige. Samen met bewoners, cliënten, vrijwilligers en mantelzorgers. Iedere dag werken we samen aan kwaliteit van leven. En iedereen speelt hierin een belangrijke rol en is gelijkwaardig aan elkaar.

Zo leveren we bij Oktober de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. In onze huizen bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg voor ouderen die herstellen na een val of vanwege een aandoening. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, zorg- en ondersteuning voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. Met onze zorg- en dienstverlening zijn we er voor ouderen met een zorg- of ondersteuningsvraag in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Tot ziens bij;
Oktober
Samenzorg voor iedereen

Contact

Sanne Hurkmans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures