zoekt een

Vrijwilliger - MariahofVrijwilliger
Dat is samenzorg voor aandachtgevers

Als vrijwilliger speel jij een belangrijke rol bij het organiseren van samenzorg rondom een bewoner. Want aandachtgeven kan jij als de beste. Samen met familie, vrienden en zorgprofessionals maak jij de dag van onze bewoners een beetje mooier. Het gaat vaak om de kleine dingen. Een praatje maken en persoonlijke aandacht geven. Hoe klein het gebaar ook lijkt, voor onze bewoners is het van grote waarde. Hun dankbaarheid is jouw grootste beloning. Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligerswerk bij jouw interesses en talenten aansluit. Wat is nou fijner dan iemand blij maken of helpen met iets dat je zelf graag doet? Bij Oktober zijn er veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Zo kun je bijvoorbeeld als chauffeur onze bewoners van en naar de dagbesteding brengen, helpen bij een muziekmiddag of koffie en thee serveren in het restaurant. Maar natuurlijk kun je ook een wandeling maken met een bewoner of samen een kopje koffiedrinken. Staat jouw ideale vrijwilligerswerk er niet bij? Wij staan open voor initiatieven en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Vanuit jouw passie als vrijwilliger, met persoonlijke aandacht voor ieders behoeften en samen met elkaar, gaan we de uitdaging in de ouderenzorg aan.

Woon je in de omgeving van de gemeente Bladel, Reusel-De Mierden, Eersel, Bergeijk, Veldhoven of Waalre? Dan is er altijd vrijwilligerswerk bij jou in de buurt. Wil je de verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bekijken? Neem dan eens een kijkje op www.nlvoorelkaar.nl/hulpvragen.

Als vrijwilliger bij Oktober
 • Doe je vrijwilligerswerk dat bij je past binnen een enthousiast team van vrijwilligers en medewerkers.
 • Workshops en trainingen, mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
 • Geen mens is hetzelfde, geen dag is gelijk. Lekker uitdagend dus!
 • We zijn gelijkwaardig en leren van elkaar.
 • Sfeer? Van goedemorgen op de gang naar samen de schouders eronder.
 • Samenzorg bij Oktober is alsof bewoners je beste buren zijn.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor
Samen doen we vrijwilligerswerk dat er écht toe doet. Met passie, ambitie en veel plezier. Dat is samenzorg voor iedereen. We hebben vertrouwen in elkaar, we pakken nieuwe ontwikkelingen op en we blijven met elkaar in gesprek. Open, oprecht en met een gezonde dosis ondernemerschap. Dus vertel, wat zijn jouw ambities?

Ohja, bijna vergeten!
 • Heb je vragen? Onze Coördinatoren Vrijwilligers Marloes en Doreth zijn bereikbaar voor het stellen van vragen via 088-2486113 of coordinatorenvrijwilligrs@zorginoktober.nl
 • Via www.zorginoktober.nl/werken-bij-oktober/ krijg je een goede indruk over werken bij Oktober.

Reageren gaat als volgt:
 • Interesse: Klik op de knop ‘Interesse? Klik hier!’ en geef je gegevens door.
 • Telefonisch contact: We nemen snel contact met je op
 • Kennismaking: We gaan graag met je in gesprek
 • Voorstel: Bij een wederzijdse klik volgt een overeenkomst
 • Welkom bij Oktober: Op naar de beste samenzorg met jou!

Over Stichting Oktober
Kwaliteit van leven, daar werken we samen aan. Van administratief medewerker tot verpleegkundige. Samen met bewoners, cliënten, vrijwilligers en mantelzorgers. Iedere dag werken we samen aan kwaliteit van leven. En iedereen speelt hierin een belangrijke rol en is gelijkwaardig aan elkaar.

Zo leveren we bij Oktober de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. In onze huizen bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg voor ouderen die herstellen na een val of vanwege een aandoening. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, zorg- en ondersteuning voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. Met onze zorg- en dienstverlening zijn we er voor ouderen met een zorg- of ondersteuningsvraag in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Samenzorg voor iedereen.


Contact

Marloes Veenstra
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Gastvrouw/heer | 12-16 uur

Oss
12 - 16 uur
GGz Breburg

Medewerker herstel FAMEUS - Aanloopmedewerker

Tilburg
12 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Sfeermaker

Roosendaal
4 - 16 uur