zoekt een

Persoonlijk (Ambulant) Begeleider GIB

Ben jij die enthousiaste begeleider die gaat voor resultaat? Sta jij stevig in je schoenen en weet jij cliënten te stimuleren om te gaan voor maximale zelfontplooiing? Wil je daarnaast graag werken binnen een dynamische informele organisatie? Dan zoeken wij jou!

 
Zorgokee is een professionele en ISO-gecertificeerd zorgorganisatie. Wij bieden gespecialiseerde individuele begeleiding en Zorg In Onderwijs aan kinderen/jongeren en (jong)volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS), ADHD en/of een lichte verstandelijke beperking. Zorgokee biedt eveneens Beschermd Wonen aan op diverse locaties in de regio Zuid Oost Brabant. Iedere cliënt is uniek en stelt ons een andere vraag die we vanuit 
een maatwerkconcept benaderen. Dit maakt dat je werkomgeving dynamisch is en daagt je uit om al je talenten in te zetten. 


Wij zijn voor de regio Eindhoven op zoek naar een enthousiaste collega voor Gespecialiseerde Individuele Begeleiding: 
Persoonlijk (Ambulant) Begeleider GIB (20 tot 36 uur per week in overleg) 

en jij die enthousiaste begeleider die gaat voor resultaat? Sta jij stevig in je schoenen en weet jij cliënten te stimuleren om te gaan voor maximale zelfontplooiing? Wil je daarnaast graag werken binnen een dynamische informele organisatie? Dan zoeken wij jou! 

Wat houdt de functie in: 
Als Persoonlijk (Ambulant) Begeleider binnen het product Gespecialiseerde Individuele Begeleiding ga je gezinnen en/of cliënten met ASS en/of A(D)HD begeleiden. Dit kan plaatsvinden in de thuissituatie. De begeleiding richt zich op de hulpvraag van het gezin en/of cliënt. De doelen kunnen gericht zijn op diverse gebieden zoals, sociale vaardigheden, communicatie, opvoedingsvaardigheden, zelfredzaamheid, seksuele ontwikkeling, plannen en organiseren. Hier wordt het hele systeem bij betrokken. 


Er wordt gewerkt vanuit de methodiek ‘Het Gezin Centraal’. Samen met de cliënt of gezin wordt een begeleidingsplan opgesteld, hierin staan leerdoelen die samen met de cliënt geformuleerd zijn. De begeleider werkt op vaste momenten met de cliënt aan ontwikkeldoelen uit het 
begeleidingsplan. Als begeleider begeleid jij de cliënt/het gezin met alle vragen en/of problemen die zich voor doen, je hebt regelmatig contact met ouders/verzorgers, school, werk of dagbesteding. 


Wat vragen wij van onze nieuwe collega: 
• Je hebt een HBO opleiding Social Studies of vergelijkbaar afgerond; 
• Wij geven de voorkeur aan kandidaten die in het bezit zijn van een SKJ registratie; 
• Bij voorkeur 3 jaar ervaring in het werken met gezinnen, kinderen en/of jongvolwassenen met ASS-problematiek, ADHD en LVG; 
• Je hebt relevante kennis van de sociale kaart en op het gebied van sociale wet- en regelgeving; 
• Je kunt goed zelfstandig werken daarnaast ben je sterk in het afstemmen en communiceren met collega’s; 
• Je bent assertief en daadkrachtig; 
• Je stelt de cliënt en of het gezin centraal en gaat uit van eigen kracht. 


Verder ben je bereid tot het draaien van bereikbaarheidsdiensten, woonachtig binnen een straal 
van 20 kilometer van Eindhoven, minimaal 2 avonden beschikbaar en in het bezit van eigen 
vervoer. 


Wat bieden wij: 
Een dienstverband van minimaal 20 uur per week en maximaal 36 uur per week (in overleg). 
Gezien de flexibiliteit binnen onze organisatie is het ook mogelijk in een combinatiefunctie werkzaam te zijn, waarin er mogelijkheden zijn binnen Gespecialiseerde Individuele Begeleiding, Route B en Beschermd Wonen (ambulant of in de 24uursvoorziening). 
Daarnaast een interessante en afwisselende baan met veel persoonlijke vrijheid. Je komt te werken binnen een professionele en enthousiaste organisatie. Waar je de kans krijgt specifieke kennis op te doen en je verder kunt ontwikkelen doormiddel van opleidingsmogelijkheden. 
Een salaris conform schaal 7, cao Sociaal Werk en een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een Individueel Keuze Budget en Loopbaanbudget. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 


Interesse: 
Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde criteria, dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je motivatiebrief en cv zo snel mogelijk onder vermelding van de functie naar sollicitatie@zorgokee.nl. 
Wil je meer weten over Zorgokee? Neem dan een kijkje op onze website: www.zorgokee.nl 

Contact

Lisan Timmers
Teamcoordinator GIB
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Begeleider Kind & Jeugd Brede Zorgschool

Tiel
20 - 24 uur
Revant

Maatschappelijk Werker

Breda
Parttime