Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige 24-36 uur

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jongvolwassenen

Het team Jongvolwassenen (18-25 jaar) is op zoek naar een enthousiaste sociaal psychiatrisch verpleegkundige om ons te komen versterken in het werken met deze leuke en uitdagende doelgroep.
Kom jij het verschil maken?
Ben je nieuwsgierig geworden neem dan contact op en kom een keer langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een meeloopdag.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een prettig, deskundig en gemotiveerd multidisciplinair team. Na een gedegen inwerkperiode zul je aan de slag gaan als spv in dit team. Het doen van intakes, individuele en groepsbehandelingen, het bijhouden van dossier en bewaken voortgang zijn taken die je tegenkomt. Er is ruimte voor jou eigen inzicht en creativiteit om de zorg op goede wijze gestalte te geven. Tevens is er ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei. Binnen het team maken we graag gebruik van elkaars deskundigheid. Humor en relativering zijn gewaardeerde eigenschappen. Bij interesse is deelname aan de crisisdienst als voorwacht bespreekbaar. Je bent zowel werkzaam op onze locaties in Bergen op Zoom als in Roosendaal.

Waar ga je werken
Bij het team jongvolwassenen, dat deel uitmaakt van het specialisme kind, jeugd en jongvolwassenpsychiatrie. Wij bieden vanuit S-GGZ kader, ambulante individuele en groepsbehandelingen voor jongeren tussen 18 en 25 jaar. Hierbij is vaak sprake van (ernstige) psychiatrische problematiek in combinatie met het vastlopen in ontwikkelingstaken.
Het werk is afwisselend en vraagt van jou een duidelijke en oplossingsgerichte aanpak. Ons team bestaat uit een psychiater, een psychotherapeut, basis psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, een systeemtherapeut, een psychomotorisch therapeut en een beeldend therapeut. De zorg wordt aangeboden vanuit locaties in Roosendaal en Bergen op Zoom. Om hier meer een beeld van te krijgen ben je van harte welkom eens een dag met ons mee te lopen.

Wat vragen wij van jou
 • Je bent in het bezit van het diploma van de opleiding HBO-V, aangevuld met afgeronde post bachelor opleiding sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV).
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je hebt ervaring in de SGGZ en hebt kennis van de regionale sociale kaart.
 • Je kunt jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig en invidueel te werken, als op een prettige, flexibele en collegiale wijze samen te werken.
 • Je bent in staat om na een gedegen inwerkperiode zelfstandig een caseload te draaien en te coördineren. Hierin is overleg natuurlijk altijd mogelijk.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou
 • Volop kansen om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen d.m.v. in- en externe opleidingen.
 • Een passend salaris conform de cao GGZ, FWG 55 tussen € 3.076,- en € 4.785,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • In augustus 2024 ontvang je eenmalig een uitkering van 1% van het jaarsalaris en op 1 december 2024 vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4%.
 • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets.
 • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt.
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding.
 • Balansbudget van €500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof).
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert.
 • Direct een vast contract

Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wil werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contactpersoon: Michel Kuiper
Telefoonnummer: 06-51009172
E-mail: m.kuiper@ggzwnb.nl
Locatie: Bergen op Zoom

Contact

Michel Anthonie Kuiper
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Pantein

Anesthesiemedewerker

Beugen
In overleg
Stichting Titurel

Verpleegkundige / Pedagogisch begeleider niveau 5

Putte
28 - 32 uur
Vivent

Verpleegkundige HBO somatiek

Rosmalen
32 - 36 uur