Kinderarts 0,6 FTE (27 uur)- 0,8 FTE (36 uur)

Kinderarts (0,6 FTE (27 uur) - 0,8 FTE (36 uur) | Roosendaal en Bergen op Zoom

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd en enthousiast team? Kom dan werken als kinderarts in het Bravis Ziekenhuis en bouw mee aan samen morgen beter! 

Werken in een dynamische organisatie

Bij ons maak je deel uit van een team van 15 kinderartsen en twee verpleegkundig specialisten. Samen begeleiden we coassistenten en huisartsen in opleiding en creëren we een warme en zorgzame omgeving voor onze patiënten. De afdelingen waar wij voornamelijk werken zijn gevestigd in Bergen op Zoom. In ons Moeder Kind Centrum met 12 couveusesuites worden jaarlijks meer dan 2200 kinderen geboren. Daarnaast hebben we een kinderdagbehandeling en een klinische afdeling met 16 bedden op de afdeling Kind en Jeugd. Wat ons onderscheidt en trots maakt, is onze gezinsgerichte aanpak waarbij we niet alleen voor het kind, maar voor het hele gezin aandacht hebben. 

Wij dagen jou elke dag uit

In onze vakgroep bieden we een breed scala aan aandachtsgebieden. Je werkt nauw samen met experts zoals kinderastmaverpleegkundige, kinderdiabetesverpleegkundigen, kinderurotherapeut, kinderpsychologen, logopedisten, diëtisten en kinderfysiotherapeuten. 

We zijn een innovatieve vakgroep en richten ons op kwaliteit. Dit werd bevestigd tijdens de NVK-kwaliteitsvisitatie in juni 2022. Mooie voorbeelden zijn onze Durfpoli waarin angstige kinderen multidisciplinair begeleid worden bij het ondergaan van een behandeling en onze poliklinieken voor excessief huilende baby’s en kinderen met Aanhoudende Lichamelijk Klachten (ALK). 

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise 

Je bent geregistreerd als kinderarts en je hebt (bij voorkeur) ervaring in diverse aspecten van het specialisme van kindergeneeskunde. We geloven in jouw enthousiasme en expertise. Bij ons kun je echt het verschil maken! 

Waar je het voor doet?

Wij bieden je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden, namelijk:

  • Jaarcontract met intentie voor vaste aanstelling bij goed functioneren.
  • De kinderartsen verzorgen aanwezigheid in het ziekenhuis tijdens diensturen. Per januari 2024 hebben wij een nieuw dienstrooster waarbij voldoende herstelmogelijkheden en duurzame inzetbaarheid de uitgangspunten zijn. De poliklinische kindergeneeskunde wordt uitgeoefend op de locaties Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur.
  • Salarisschaal conform Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten;
  • Vakantietoeslag 8% en inconventiëntentoeslag conform AMS;
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties.

Iets voor jou?

Upload dan voor 6 mei 2024 je CV en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand voor. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.  

Wil je meer weten, neem dan contact op met Marijke van Aken (kinderarts), of Tinka Kurpershoek (kinderarts-neonatoloog), via 088 – 706 7297. Wil je een dag meelopen, dan ben je van harte welkom.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Arts Tuberculose

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur