zoekt een

Adviseur Staf en Ondersteuning

Ben jij een ervaren en zelfstandige adviseur staf en ondersteuning met kennis van het werkveld van de ondersteunende diensten / stafdiensten (bij Thebe heet dit ‘domeinen’) en van de VVT-sector. Zie jij het als een mooie uitdaging om de domeinen op strategisch-tactisch te ondersteunen en te adviseren? Ben jij ook een pragmatische oplosser en een verbinder, met hart voor de zorg?

Dan is dit iets voor jou!
Thebe is een zorgorganisatie die steeds in beweging is. We zijn altijd op zoek naar verbeterkansen en zijn voorloper in de ontwikkeling van toekomstbestendige zorgverlening.

Binnen Thebe zijn er diverse clusters. Dit zijn een aantal zorgclusters en daarnaast het cluster domeinen (dit zijn de afdelingen Financiën, Mens & Ontwikkeling, het Servicecentrum, Vastgoed & Facilitair, Informatiemanagement en Zorgtechnologie en Bestuurs- en Management Ondersteuning (BMO)). Dit cluster werkt ondersteunend aan de zorg.

Als adviseur staf en ondersteuning van het cluster domeinen maak je de verbinding tussen programma’s en projecten voor 16 tot 24 uur per week. Je treedt op als projectleider voor projecten op het niveau van de domeinen. Dit doe je in nauwe samenwerking met de managers van het cluster (projectplannen schrijven, projecten uitvoeren, evalueren en borgen). Je doorgrondt de (werk)processen en adviseert over optimalisatie. Je bewaakt de onderlinge samenwerking en de samenhang tussen de domeinen.

Ook ben je als adviseur staf en ondersteuning de ambtelijk secretaris van dit cluster. Je stroomlijnt processen t.b.v. het (gezamenlijke) werk van de managers en ondersteunt bij het opstellen van gezamenlijke jaarplannen en bij de medezeggenschapstrajecten. Je bewaakt ook de voortgang en realisatie van het jaarplan. Je verricht primair werkzaamheden voor en in samenspraak met de managers.

Het is van belang dat je als adviseur staf en ondersteuning dichtbij bent voor alle domeinmanagers. Om deze nabijheid te realiseren werk je op beide kantoorlocaties van Thebe in Tilburg en in Breda. Tevens ben je lid van het zelfstandige team Strategie Beleid en Projecten, dat gepositioneerd is binnen de ondersteunende afdeling BMO. Hiërarchische aansturing vindt plaats door de manager BMO. Functionele aansturing gebeurt door de managers van het cluster.

Over jou
Om deze brede en uitdagende functie tot een succes te maken:
  • Heb je kennis van en ervaring met het werkveld van de ondersteunende diensten (domeinen) en van de VVT-sector;
  • Heb je gedegen kennis van en ervaring met projectmanagement en organisatieontwikkeling;
  • Beschik je over academisch werk- en denkniveau;
  • Ben je een verbinder in hart en nieren;
  • Beschik je over een sterk analytisch en conceptueel vermogen met een pragmatische insteek en een groot oplossend vermogen.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 3.767,93 - max. € 5.593,19, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de functie van adviseur staf en ondersteuning je aan? Solliciteer dan voor 1 mei met je motivatie en cv.

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Erwin van Boxtel, manager Informatiemanagement en Zorgtechnologie op telnr. 06-42 35 28 66.

De eerste gesprekken vinden plaats op 8 of 10 mei in de ochtend en een (eventueel) tweede gesprek vindt plaats op dinsdagochtend 14 mei.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Floortje Jansen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Adviseur Kwaliteit | 32 - 36 uur

Oss
32 - 36 uur
Anna Zorggroep

Manager OK

Geldrop
In overleg