zoekt een

Helpende (plus) en Verzorgende IG Flexpool

Helpenden (plus) en Verzorgende IG in de Flexpool

Ben je nog zoekende binnen je vakgebied en wil je eerst verschillende ervaringen opdoen? Of zit je in een levensfase waarin je meer grip nodig hebt op je werk/privé-balans? Wat dacht je van een bijbaan binnen het vakgebied naast je zorgopleiding? Of ben jij gewoon die topper die graag flexibel wil werken als een vliegende keeper?

Dan is de Flexpool van Sint Jozefoord iets voor jou! Sint Jozefoord is een flexpool aan het opzetten om vanaf 2024 een eigen interne flexibele schil te creëren voor acute en incidentele bezettingsvragen. Daarvoor zijn we op zoek naar Helpenden (plus) én Verzorgenden IG.

Wat ga je doen?
Als Flexpool-medewerker verleen je zorg en welzijn aan bewoners van de verschillende afdelingen en dienstverlening van Sint Jozefoord en werk je dus ook met verschillende doelgroepen (PG, somatiek, dagbesteding/welzijn én de thuiszorg). Via het Roosterbureau kun je op openstaande diensten binnen de afdelingen en diensten bieden. Op deze manier bepaal je grotendeels je eigen werkrooster en kun je ook je werk/privé-balans optimaal houden. Eigenlijk ben je een klein beetje eigen baas binnen Sint Jozefoord en collega’s zijn blij om je te zien, want je komt een probleem oplossen!

Daar tegenover verwachten we dat je zo flexibel mogelijk inzetbaar bent voor alle voorkomende diensten binnen de organisatie (dag, avond-, nacht-, weekenddiensten en feestdagen). Het dienstenaanbod is afhankelijk van de vraag die door verschillende afdelingen worden uitgezet aan de Flexpool.

Wie zoeken we?
Je bent van nature een flexibel mens in je doen en laten en je vindt het zelfstandig werken binnen verschillende teams juist een verrijking in je vakvrouw-/vakmanschap. Voor een kameleon als jij is het geen moeite om je je aan te passen aan verschillende werkomgevingen. Je bent een vrije vogel die iedereen graag ziet komen en daarom ben je een vertrouwd gezicht voor zowel collega's als voor bewoners en cliënten. Daarnaast beschik je over:
  • Een diploma voor Helpende (plus) of Verzorgende IG;
  • Zowel starters als ervaren krachten zijn van harte welkom!

Wat bieden we je?
Sint Jozefoord is een kleinschalige zorgorganisatie met korte lijnen. We werken in een prachtige, bosrijke omgeving. En we hebben oprechte persoonlijke aandacht voor bewoners en cliënten. We nodigen medewerkers uit hun mening te geven en mee te denken. Iedereen bij Sint Jozefoord mag er zijn, daardoor is er een grote onderlinge verbinding.

We hebben een sterke band met onze lokale omgeving. We vinden het namelijk belangrijk de regio te betrekken bij onze activiteiten en maatschappelijke initiatieven. Bij Sint Jozefoord krijg je dus de mogelijkheid echt verschil te maken op lokaal niveau. Verder kun je rekenen op:
  • Een dienstverband tussen de 16-24 uur per week, meer of minder is bespreekbaar. Werken in de Flexpool kun je ook combineren met je dienstverband bij een vaste kernteam!
  • Het dienstverband voor externe kandidaten is in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.
  • De werkuren zijn flexibel en in in overleg in te delen.
  • Afhankelijk van je beroepskwalificatie en/of ervaring een salaris conform Cao VVT (FWG 25, 30 of 35 excl. onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering);
  • Alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen. We bieden volop mogelijkheden voor vervolgopleidingen;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, mediaplan, Yoga én iedere dag gratis soep!

Kom jij bij ons werken?
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan zo snel mogelijk via de onderstaande knop voor een verdere kennismaking. Wij verheugen ons om je te ontmoeten!

Nadat we je reactie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Bij een goede match nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Liever eerst wat meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met Martijn van den Berk, Clustermanager, via m.vandenberk@jozefoord.nl of telefonisch via 06-15116884.

De vacature is doorlopend voor onbepaalde tijd open voor geïnteresseerden.

Contact

Emine Kaya
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Uden

Uden
20 - 24 uur