Gedragswetenschapper Dagbehandeling - Jeugdzorg (Eindhoven)

Bij Combinatie Jeugdzorg behandelen we kinderen, jongeren en gezinnen met complexe problematiek. Werk je graag met kinderen, hun gezinnen én de mensen om hen heen om te bouwen aan een hernieuwd vertrouwen in de toekomst? Doe je dit het liefst in nauwe samenwerking met je collega's? Word gedragswetenschapper bij Combinatie Jeugdzorg.

Jouw werkplek

Combinatie Jeugdzorg zoekt een verbindende gedragswetenschapper voor de Dagbehandeling. Combinatie Jeugdzorg biedt dagbehandeling voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar met gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen waarbij opvoedvragen zijn ontstaan. We hebben verschillende vormen van dagbehandeling: Multidisciplinaire kinderdagbehandeling (2-7 jaar), Intensieve dagbehandeling (12-18 jaar) en Intensieve dagbehandeling jongere jeugd (6-12 jaar) op een aantal locaties in Eindhoven, Helmond, Veldhoven en Valkenswaard. Ons werkgebied voor onze gezinnen is Zuidoost-Brabant. Je standplaats is Eindhoven.

 

Hoe jij de kracht van de combinatie versterkt
Combinatie Jeugdzorg werkt vanuit de behandelvisie ‘Wonen doe je thuis’, waarbij de focus ligt op het versterken van het gezinssysteem en het netwerk. Ook vervul je de rol van inhoudelijk werkbegeleider. Je bent betrokken bij de individuele werkbegeleiding van de teamleden in het uitvoeren van behandeltrajecten van de kinderen. Je werkt hierin nauw samen met de manager. Samen met ambulant hulpverleners en pedagogisch medewerkers werk je samen om de doelstellingen in de trajecten maar ook de teamdoelstellingen te halen. Je begeleidt hen in hun werk en hebt aandacht voor hun veerkracht en stuurt op het proces. Daarnaast ligt je focus op het bewaken van de kwaliteit, waarbij de nadruk ligt op het methodiekgetrouw blijven uitvoeren van de behandeling.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan vorm jij een krachtige combinatie met ons. Maar, om deze functie daadwerkelijk goed uit te kunnen voeren, verwachten we nog wel het volgende van je:

 • een relevante afgeronde opleiding op universitair niveau en een SKJ registratie.
 • minimaal twee jaar werkervaring in een soort gelijke functie.
 • kennis en ervaring met de doelgroep en affiniteit met kinderen, jongeren en hun opvoeders.
 • je werkt en denkt systeem- en gezinsgericht.
 • je kunt het hoofd koel houden in complexe situaties en durft beslissingen te nemen.
 • bereid om achterwacht te zijn voor de bereikbaarheidsdienst.
 • een rijbewijs en eigen vervoer.

Als gedragswetenschapper bezit je over de volgende competenties: oplossingsgericht, activerend, positief, respectvol, empowerend, samenwerkingsgericht, open, transparant, gelijkwaardig, nieuwsgierig en niet-oordelend. Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent bereid waar nodig de behandeling actief te ondersteunen.


Hoe wij de kracht van de combinatie verstreken

Als jij gezinnen en medewerkers in hun kracht zet, verdien je het zelf ook om in jouw kracht gezet te worden. Daarom zijn betrokkenheid en groeimogelijkheden bij ons erg belangrijk. Je collega’s zijn er altijd om je te ondersteunen en er is veel aandacht en bereidheid voor nieuwe ideeën en initiatieven. Ook vinden we het belangrijk dat je werk- en privéleven in balans zijn. Daarom krijg je van ons de ruimte om in overleg je werktijden/-dagen flexibel in te richten en hybride te werken zodat dit bijdraagt aan het plezier in je werk.

Daarnaast heb je recht op:

 • een goed salaris conform de cao Jeugdzorg. Schaal 11 met een minimum van € 3.786,- en een maximum van € 5.722,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Per 1 juli a.s. vindt er een stijging plaats van 1,25%.
 • een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag.
 • een laptop en iPhone.
 • een uitstekende pensioenverzekering van Zorg & Welzijn.
 • een thuiswerkregeling en -vergoeding.
 • een lekkere en gezonde aanvulling op je lunch zoals verse salades en soep.
 • een vergoeding van je reiskosten en het gebruik van een fietsplan.

 

Onze kracht zit ‘m in de combinatie

Word je niet alleen blij van het ondersteunen van gezinnen, maar ook van het ontwikkelen met collega’s? Dan zit je goed bij Combinatie Jeugdzorg. Als gedragswetenschapper ondersteun je gezinnen in Zuidoost-Brabant vooral vanuit hun thuissituatie en draag jij intensief bij aan hoe het hulpverleningstraject inhoudelijk wordt vormgegeven. Daarbij kun je rekenen op de expertises van je betrokken teams. Je collega’s laten zich ook graag adviseren door jou en waarderen het dat je ze op basis van jouw kennis en ervaring helpt in hun verdere professionalisering. Daarnaast maak je deel uit van het team van gedragswetenschappers, waar veel kennis en ervaring aanwezig is. Plezier met elkaar en betrokkenheid bij werk en collega’s spelen een belangrijke rol. Er is ruimte om met elkaar te reflecteren, met en van elkaar te leren en te werken aan kwaliteitsontwikkeling. Natuurlijk is er net zoveel aandacht voor jouw ontwikkeling. We bieden je niet alleen opleidingen en trainingen, maar geven je bijvoorbeeld ook de ruimte om behandelingen en gedragingen te onderzoeken. Benieuwd hoe andere collega’s deze krachtige combinatie ervaren? Aukje kan je er alles over vertellen.

 

Iets voor jou?

Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

 


Wacht niet te lang!

We sluiten deze vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Onze sollicitatieprocedure lees je hier. Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel/app gerust met Naomi van den Akker, recruiter via 06 2073 8527 of mail naar vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.

 


Meer over Combinatie Jeugdzorg

Elk kind een thuis & toekomst. Dat is de missie van Combinatie Jeugdzorg. Een missie waar we trots op zijn! Als specialist in jeugd- en opvoedhulp helpen we gezinnen met hun complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Thuis of op een van onze locaties. Tijdens de behandeling betrekken we het volledige gezin en de omgeving in het veranderingsproces. Dat is de beste manier om samen een passende oplossing te vinden voor de hulpvraag van het gezin. Zo zorgen we dat ouders hun kinderen vol zelfvertrouwen een veilige omgeving kunnen bieden, waarin ze zich op eigen kracht kunnen ontwikkelen. Nu en in de toekomst.

Recente vacatures

Amarant

Gedragsdeskundige

Tilburg
32 - 36 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan Den Rijn
24 - 32 uur
tanteLouise

GZ-psycholoog

Bergen op Zoom
16 - 36 uur