zoekt een

GZ psycholoog/ervaren basispsycholoog

Voor ons enthousiaste, bevlogen en betrokken team zoeken wij een nieuwe, tijdelijke collega. Een collega die ons zowel op werk gerelateerd vlak als in teamverband aan kan vullen in de functie van GZ-psycholoog / ervaren basispsycholoog. Persoonlijke betrokkenheid, open communicatie en ruimte om van elkaar te leren staan hoog in het vaandel. Tevens hebben wij korte lijnen in de samenwerking met verwijzers en andere collega’s. Binnen het Anna Ziekenhuis werk je met volwassen patiënten, zowel op het gebied van diagnostiek als behandeling.

Dit ga je doen
Je hebt onder andere de volgende taken:
 • Het verrichten van intakes en indicatiestelling.
 • (Neuro)psychologische diagnostiek (afhankelijk van ervaring en affiniteit).
 • Het opstellen van behandelplannen en het bieden van kortdurende behandelingen aan patiënten die door medisch specialisten zijn verwezen. Je behandelt zowel poliklinische als klinische patiënten. Hierbij is ervaring met CGT, ACT en EMDR een pré.
 • Het actief participeren in de samenwerking en MDO’s met medisch specialisten in het ziekenhuis.
 • Je levert een bijdrage aan de opleiding van de stagiaire voor de master Medische Psychologie.

Het team
Je maakt deel uit van een hecht team, bestaande uit 4 GZ-psychologen, 2 psychodiagnostisch medewerkers en 2 polikliniekassistenten.

Wat breng je mee?
 • Je werkt constructief, zowel zelfstandig als in teamverband.
 • Je bent in het bezit van een BIG-registratie tot GZ-Psycholoog of een afgeronde universitaire opleiding tot psycholoog met minimaal 3 jaar relevante ervaring.
 • Als basispsycholoog ben je in het bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek.
 • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de medische psychologie of de somatische gezondheidszorg.
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je kunt goed inspelen op steeds wisselende situaties. Je bent stressbestendig, ondernemend, proactief en een teamspeler.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een uitdagende werkplek voor 24 uur per week in een leuk team, waar professionaliteit voorop staat en waar zeker ook ruimte is voor humor.

Het betreft een aanstelling voor 6 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. Dit is afhankelijk van de bedrijfsvoering.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling. Je hebt recht op een opleidingsbudget.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Sandra Burgers, afdelingsmanager Expertise.

Voor meer informatie over deze functie kun je eveneens contact opnemen met Sandra Burgers (aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) of met Marielle van den Heuvel, GZ-psycholoog (aanwezig op dinsdag (tot 14.30 uur), woensdagochtend, donderdag en vrijdag) via telefoonnummer 040-2864878.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 06-11652357.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Gedragsdeskundige

Tilburg
32 - 36 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan Den Rijn
24 - 32 uur
tanteLouise

GZ-psycholoog

Bergen op Zoom
16 - 36 uur