zoekt een

Helpende plus PG en Somatiek

Verzorgen met aandacht

Jij maakt het verschil met persoonlijke aandacht! Met jouw zorg lever je een bijdrage aan de kwaliteit van leven van de bewoners. Je ondersteunt het zorgproces door de zorgwensen en -behoeften van de bewoners centraal te zetten. Samen met je collega’s ga je kijken naar wat er wel mogelijk is en hoe je de bewoner zo optimaal mogelijk kunt verzorgen. Elke bewoner is voor jou uniek en kan rekenen op jouw aandacht.

Wat ga je doen?
 • Je bent het vertrouwde gezicht voor de bewoners.
 • Je helpt bewoners bij de dagelijkse werkzaamheden.
 • Je ondersteunt bewoners bij (een gedeelte van hun) persoonlijke verzorging.
 • Je stelt de zorgwensen en -behoeften van de bewoner centraal.
 • Je werkt zelfstandig en op een verantwoorde manier.
 • Je bespreekt problemen met een collega en zoekt samen naar een oplossing, bijvoorbeeld het regelen van aanvullende zorg en/of ondersteuning.
 • Je werkt samen met collega’s en maakt gebruik van elkaars kwaliteiten.

Waar ga je werken?
Tiendwaert aan de rand van Hardinxveld-Giessendam is een van onze middelgrote locaties. In deze kleinschalige woonlocatie vinden bewoners, die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen, een nieuw thuis. In Tiendwaert wonen 18 bewoners met een lichamelijke aandoening en 32 bewoners met een vorm van dementie. De bewoners met een lichamelijke beperking wonen zelfstandig in een eigen, ruim appartement. Ook kunnen zij naar de ontmoetingsruimte op de begane grond voor een kopje koffie, maaltijd of praatje met anderen. Verdeeld over huiselijke woongroepen, wonen 8 bewoners met dementie met elkaar samen, waar zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met hun normen, waarden, gewoonten en rituelen. Samen vormen zij een hechte gemeenschap.

Je werkt op zowel de PG als de somatiek afdeling.

Werken in de langdurige zorg gaat over warme, liefdevolle zorg voor en met bewoners en hun naasten. Samen met collega's in een hecht team. In een omgeving met kansen om te groeien als zorgprofessional. Benieuwd of Rivas en de langdurige zorg bij jou past? Bekijk deze video's en binnen 10 minuten weet je het. Onze collega’s én bewoners delen met jou wat werken bij Rivas zo bijzonder maakt! https://bit.ly/3klNiPo

Wie ben jij?
 • Je hebt het diploma Helpende (mbo, niveau 2) óf je bevindt je in het tweede leerjaar van minimaal de opleiding verzorgende IG.
 • Je bent in het bezit van de medicatiemodule of je bent bereid deze te halen.

Wat bieden wij?
 • Je verdient een salaris tussen de € 2285,77 en € 2928,86 bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • De functie is ingedeeld in FWG 25. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt een overeenkomst voor 24 - 28 uur per week. Het aantal uur is in overleg.
 • Je tekent een vast contract.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao vvt, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met locatieleider Meinja van den Dool op 06 51 24 80 93. Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Monica Verweij (recruiter) op 06 83 26 52 70.

Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature.

Contact

Monique Francina Verweij
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliëntbegeleider niveau 2

Bergen op Zoom
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Helpende plus (wijkteam)

Geertruidenberg
In overleg
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn bij buitenhuis in Someren

Someren
24 - 28 uur