zoekt een

Coördinerend Verzorgende IG in de wijk

Bij Thebe zijn we op zoek naar een gedreven Coördinerend Verzorgende IG die klaar is om een positieve impact te maken in het team in Etten-Leur. In deze rol ben je de sleutelfiguur die zorgprocessen coördineert en een hoog niveau van zorgkwaliteit waarborgt voor onze cliënten.

Wil jij het verschil maken in de wijk van Etten-Leur Noord?

Dan is dit iets voor jou!
Ons Wijkteam Etten-Leur Noord is op zoek naar een Coördinerend Verzorgende IG. In deze rol stap je letterlijk binnen bij de cliënt. Jij haalt energie uit goede zorg en stimuleert zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van cliënten. Met jouw zorg en betrokkenheid draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat belangrijk voor hen is. Als Coördinerend Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse zorgactiviteiten en het aansturen van een team van zorgprofessionals. Je zet je leiderschapsvaardigheden in om een positieve werkomgeving te creëren en ervoor te zorgen dat onze cliënten de best mogelijke zorg ontvangen. Kortom, jij doet werk dat onmisbaar is voor onze cliënten en levert een belangrijke bijdrage aan onze menslievende zorg.

Jouw werkdag
In deze rol sta jij garant voor de hoogste kwaliteit van zorg, waarbij je elke cliënt behandelt volgens de protocollen, richtlijnen en zorgplannen. Jouw aanpak is persoonsgericht, waarbij je de individuele behoeften en voorkeuren van elke cliënt centraal stelt.

Daarnaast ben jij sterk in communicatie en samenwerking. Je werkt zij aan zij met collega's, andere zorgprofessionals en externe partijen om de beste zorgresultaten te bereiken. Jouw sterke communicatieve vaardigheden en jouw vermogen om als team te werken, zijn van onschatbare waarde in deze rol.

Het plannen en organiseren van zorg is ook een van jouw kerntaken. Je zorgt ervoor dat de zorg voor onze cliënten goed gestructureerd is en past je flexibel aan aan veranderende omstandigheden.

Maar wat jou echt onderscheidt, is jouw empathie en betrokkenheid. Je bouwt een persoonlijke band op met elke cliënt, waarbij je niet alleen medische ondersteuning biedt, maar ook een luisterend oor bent voor hun emotionele behoeften. In elke interactie streef je ernaar een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin onze cliënten zich gehoord en verzorgd voelen.

‘Elke dag is anders. In samenspraak met je collega’s en de client kijken wat nodig is om verder te kunnen, op een positieve manier. Samen met mensen ergens naar toe werken, ook al is het soms moeilijk, geeft mij voldoening.
Het leukste werk van de wereld!’
Manon, werkt 4 ½ jaar als wijkverpleegkundige bij ThebeOver jou
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel
 • Je weet om te gaan om onverwachte situaties.
 • Je kunt je goed inleven in een ander.
 • Je bent een gediplomeerde Verzorgende 3 IG met ervaring en affiniteit in ouderenzorg. Ook voorlopende opleidingen van de huidige diplomering volstaan (zoals het diploma MDGO VZ of MDGO Ziekenverzorgende (zonder deelkwalificatie 304) of gelijkwaardig. Je kunt je dan op laten leiden tot Verzorgende IG.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.536,95 - max. € 3.502,58. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? check deze info; Verzorgende IG (werkenbijthebe.nl) of neem dan contact op met Liesbeth Mul - de Wild telnr. 06-46 72 51 88 of Melissa van Sundert telnr. 06-12 48 73 80. Zij kunnen je alles vertellen over het team, de soort zorg die voornamelijk wordt verleend en praktische zaken zoals werktijden.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Uden

Uden
20 - 24 uur