Traineeship hbo-verpleegkundige in de wijkverpleging

Thuiszorg. Het mooiste en dankbaarste beroep dat er bestaat - vinden wij! Onze collega's maken voor cliënten dagelijks het verschil tussen overleven en leven. Tussen afhankelijk zijn en op eigen benen staan. Tussen opgenomen worden en thuis kunnen blijven wonen. Of zelfs tussen eenzaamheid en een moment van gezelschap. Als professional in de thuiszorg ben je voor cliënten echt onmisbaar. En waar jij écht iets kunt betekenen, daar ben jij op je best. Denk jij er als hbo-verpleegkundige al langer over om de stap naar de thuiszorg te maken, maar weet je niet welke functie bij jou past? Dan biedt ons traineeship uitkomst. Want in een jaar tijd kun je alle aspecten van de thuiszorg zelf ontdekken en ervaren.

Daar waar jij op je best bent
Dit traineeship biedt jou de kans om als hbo- verpleegkundige jouw mogelijkheden binnen de thuiszorg te ontdekken. Uiteraard afgestemd op jouw kennis, werkervaring en ambities!
Het traineeship duurt 12 maanden. Elke 3 maanden werk je in een andere omgeving. Zo krijg je zoveel mogelijk mee van het werken in de thuiszorg en ontdek je wat het beste bij jou past. De eerste 6 maanden draai je mee in de reguliere wijkverpleging. In die periode kun je afwisselend 3 maanden in de stad en in het dorp of het buitengebied werken. Zo vergroot je jouw kennis en vaardigheden en leer je te anticiperen op de diversiteit die de wijkverpleging met zich meebrengt.

De tweede 6 maanden draai je mee in de specialistische zorg, bijvoorbeeld dementie, jeugdzorg of hospice. Ook hier betreft het 2 perioden van 3 maanden, dus kun je twee richtingen van de specialistische zorg ervaren. Na deze 12 maanden bieden wij jou een baan die aansluit op jouw kennis, ervaring en ambitie.

Jouw ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling staat tijdens het traineeship centraal. Je wordt daarom begeleid door een trainee coach. Deze ervaren hbo verpleegkundige laat jou de kneepjes van het vak zien, ondersteunt jou in je persoonlijke ontwikkeling en monitort de voortgang van jouw proces door middel van wekelijkse voortgangsgesprekken. Daarnaast organiseren wij trainingen zoals gesprekstechnieken en weerbaarheidstrainingen. Ook vinden intervisiebijeenkomsten plaats met andere collega’s die het traineeship volgen, waarin je kennis en ervaringen kan delen en leert van elkaar. Een loopbaancoach monitort hoe jij het traineeship ervaart, wat goed gaat en wat anders kan. Zo help je mee aan de doorontwikkeling van het traineeship!

Kortom, dit traineeship is een fantastische kans om jouw carrière een boost te geven en jezelf als hbo-verpleegkundige verder te ontwikkelen in de uitdagende en afwisselende omgeving van de thuiszorg.

Over thuiszorg West-Brabant
Bij Thuiszorg West-Brabant begrijpen wij maar al te goed dat je thuis op je best bent. Daarom ondersteunen we mensen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Jong en oud, in elke fase van het leven. Daar hebben wij alles voor in huis. Zoals maatschappelijke ondersteuning, thuisbegeleiding, wijkverpleging, gespecialiseerde zorg, jeugdgezondheidszorg, casemanagement dementie en het hospice thuisteam. Dit maakt ons uniek. Met zo’n 2000 bevlogen professionals maken we dagelijks het verschil voor inwoners in West-Brabant en is geen dag hetzelfde.

Wij bieden jou
  • een uniek traineeship voor de duur van 12 maanden
  • professionele begeleiding en maatwerk
  • interessante leeromgevingen met enthousiaste collega’s
  • ruimte voor persoonlijke groei door vakinhoudelijke scholing en trainingen op persoonlijke ontwikkeling
  • een inschaling volgens cao VVT FWG 50, bruto maandsalaris van 3.174 euro tot 4.370 euro op basis van 36 uur
  • een baan na je traineeship die aansluit op jouw kennis, ervaring en ambitie

Wij vragen van jou
  • een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde en een geldige BIG registratie
  • gedrevenheid, enthousiasme en lef
  • dat je actief wilt werken aan je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling
  • input over hoe jij het traineeship ervaart, zodat wij het traineeship nog meer vorm en richting kunnen geven

Contact

Eveline Hooijmeijer - Schuller
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

tanteLouise

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Oost West en Middelbeers
In overleg
GGz Breburg

Verpleegkundig Specialist - FACT

Tilburg
24 - 36 uur