zoekt een

Persoonlijk begeleider, geweldige woongroep!

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou, als begeleider. Zorg van mens tot mens, met hart en hoofd.  

Wat ga je als Persoonlijk begeleider op de Heriklaan doen? 
Zelfstandig én in een team werken, en samen zorgen voor een fijne leefomgeving voor onze cliënten? Behoud je daarnaast het overzicht en ben je een echte kartrekker en zie jij het als een uitdaging om het team naar een hoger plan te tillen? Dan is dit jouw nieuwe functie! Halen onze cliënten ook het beste in jou naar boven? Dan hebben we volop mogelijkheden en kansen voor jou! 

Als Persoonlijk Begeleider op onze locatie Heriklaan in Son ga je zorgen voor een bijzondere groep van 13 tot 15 cliënten. Onze cliënten hebben een meervoudige beperking en in enkele gevallen een NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), wat vraagt om intensieve begeleiding, structuur, aandacht en zorg. SWZ zorgt daarbij voor alle mogelijkheden en voorwaarden om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen.  

De toegevoegde waarde komt tot stand in de relatie tussen jou en de cliënt; van mens tot mens, met hart en hoofd. In deze functie stel je het Persoonlijk Plan van de cliënt op en weet jij als geen ander wat de doelen en wensen zijn van de cliënt. Samen met je team onderhoud je het contact met de ouders of naasten van de cliënten, maar ook met andere betrokkenen, zoals therapeuten of andere behandelaars. Jij beschikt hierin over een coördinerende rol. Als Persoonlijk Begeleider help je de cliënten ook bij het uitbreiden en onderhouden van hun persoonlijke sociale netwerk en begeleid je hen in de ADL zorg. Alle werkzaamheden die jij uitvoert zijn gericht op het goed functioneren van de cliënt, zorgen dat de cliënt zich prettig voelt en zich hierdoor beter kan ontplooien. De verhouding begeleiding/zorg is ongeveer 70/30. In deze functie wordt er bereidheid gevraagd om (ongeveer 1 keer in de week) een slaapdienst te draaien. 

 

Hoe verleg je de grenzen? 
Dat doe je samen met het team dat bestaat uit 3 persoonlijk begeleiders, 6 begeleiders, een leerling en een stagiaire. De rolverdeling binnen het team bepalen jullie zelf. Je krijgt volop de kans om te groeien in jouw rol. We werken samen vanuit onze waarden: verbinding, vertrouwen en vakmanschap. Daarnaast werk je veel samen met de collega's van de dagbesteding op Zonhove.   

 

Wat krijg je bij SWZ? 
Als Persoonlijk begeleider krijg je een contractvorm die we samen bespreken, binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 40 voor het aantal uren dat jij wenst! Met flexibele werktijden die passen bij jouw agenda. Wil je af en toe meer werken? Dan kan dat via ons flexbureau Werknet. Dit zijn onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden: 

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.617,- en € 3.535,- o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris;
 • deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn pensioen;  
 • tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitnes-abonnement of tablet door een fiscale regeling;
 • de mogelijkheid om te groeien door breed aanbod opleidingen en trainingen. 

 

Wat vragen wij van jou? 
Waar anderen tegen problemen oplopen, zie jij een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wereld van de cliënt. Ook heb je: 

 • een diploma op mbo-niveau 4, bijvoorbeeld richting Verpleegkunde of SPW
 • aanleg voor gestructureerd werken en interesse in het opzetten en verbeteren van gestructureerde werkwijzen van het team; een echte kartrekker!
 • affiniteit of ervaring met de EMB doelgroep en autisme is een pré
 • ervaring met het werken met hulpmiddelen, zoals een tillift
 • kennis van verpleegtechnische handelingen
 • een agenda die het toelaat om ongeveer om de week een weekenddienst te draaien

Heb je een niveau 3 diploma maar wil je je graag ontwikkelen? Wij maken een opleidingstraject op maat, zodat jij snel als Persoonlijk begeleider aan de slag kunt!

Interesse? 
Ben je er klaar voor om grenzen te verleggen van cliënten, je collega’s en die van jezelf? Wacht dan niet langer en verras ons met je sollicitatie!  

Heb je vragen? Over onze organisatie of de functie? Stel ze gerust.  Stuur even een berichtje naar recruitment@swzzorg.nl

Recente vacatures

Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige - BBL4

Schijndel
24 - 32 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg